«

»

2019-20 İstanbul İl Birincisi FM Kayra Kamer..

2020istbir_final2019-2020 İstanbul İl Birinciliği Finali 11-14 Ocak 2020 tarihleri arasında Esenler Belediyesi desteğiyle Kadir Topbaş Kültür Merkezi`nde düzenlendi. İl Birinciliği Final turnuvası; İstanbul`un 6 bölgesinde düzenlenen 500 sporcunun katılım gösterdiği ilçe/grup turnuvaları sonunda dereceye giren, 9`u unvanlı toplam 37 finalist sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Turnuva sonunda 6 turda 5,5 puan kazanan FM Kayra Kamer üst üste 3. kez olmak üzere 2020 İstanbul İl Birincisi ünvanını kazandı. Turnuvada ikinciliği 4,5 puan kazanan 4 sporcu paylaştı. Eşitlik bozma puanları sonucu ikinci IM Turhan Yılmaz, üçüncü FM Selim Çıtak, dördüncü FM Emirhan Tarlabaşı ve beşinci Emirhan Emir oldu. Kategori ödüllerinde ise en başarılı Yıldız Sporcu FM Kayra Kamer, en başarılı küçük sporcu CM Hasan Hüseyin Çelik, en başarılı bayan sporcu WCM Işıl Can ve en başarılı emektar sporcu IM Turhan Yılmaz oldu.

Turnuvada dereceye giren sporcular kupa-madalya ödüllerinin yanı sıra Esenler Belediyesi tarafından toplamda 10.000 TL maddi ödül ile ödüllendirildiler. Ödüllerini Esenler Belediyesi Kültür Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu, Esenler GSM İlçe Müdürü Koray Emre Kara, İl Temsilcisi Rıza Öney ve İl Temsilcisi Yrd. Eyüp Araz sundu. Turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyor, turnuvaya desteklerinden dolayı Esenler Belediyesine teşekkür ediyoruz. Turnuva ödül töreninden fotoğraflara haberin devamından ulaşabilirsiniz.

 FOTO GALERİ       PGN

2020istbir_final_ilk31. FM Kayra Kamer  2. IM Turhan Yılmaz   3. FM Selim Çıtak  4. FM Emirhan Tarlabaşı  5. Emirhan Emir

2020istbir_final_kategoriodul

En başarılı Yıldız Sporcu: FM Kayra Kamer – En başarılı Küçük Sporcu: CM Hasan Hüseyin Çelik – En başarılı Bayan Sporcu: WCM Işıl Can – En başarılı Emektar Sporcu: IM Turhan Yılmaz

2020istbir_final_huseyin_cerrahoglu2020istbir_final_eyuparaz

Turnuvaya desteklerinden dolayı Esenler Belediyesini temsilen Kültür Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu`na ve turnuva direktörü Eyüp Araz`a, İl Temsilcisi Rıza Öney tarafından teşekkür belgesi sunuldu.

2020istbir_final_hakemlerTurnuva Başhakemi FA Buğra Ayyıldız ve turnuvada görev yapan hakemlerimiz..

2020istbir_finalTurnuva hatıra fotoğrafı ile sona erdi..