«

»

2018-19 İstanbul İl Birincisi FM Kayra Kamer..

DSCN81532018-2019 İstanbul İl Birinciliği Finali 3-6 Ocak 2019 tarihleri arasında Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Kent Konseyi desteğiyle düzenlendi. Turnuva sonunda 6 turda 5,5 puan kazanan FM Kayra Kamer 2019 İstanbul İl Birincisi oldu ve geçen yılki ünvanını korudu. Turnuvada ikinciliği 4,5 puan kazanan 3 sporcu paylaştı. Eşitlik bozma puanları sonucu ikinciliği Emirhan Tarlabaşı, üçüncülüğü IM Turhan Yılmaz ve dördüncülüğü FM Selim Çıtak kazandı. Kategori ödüllerinde ise en başarılı Genç Sporcu FM Kayra Kamer, En başarılı küçük sporcu Adar Tarhan, En başarılı bayan sporcu WFM Sude Hereklioğlu ve en başarılı emektar sporcu IM Turhan Yılmaz oldu.

Turnuvada dereceye giren sporcular kupa-madalya ödüllerinin yanı sıra Ataşehir Kent Konseyi tarafından toplamda 12.000 TL maddi ödül ile ödüllendirildiler. Ödüllerini İl Temsilcisi Rıza Öney, Ataşehir Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu, İl Temsilcisi Yrd. Talha Emre Akıncıoğlu, Ataşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Aysel Tekin, Ataşehir İlçe Temsilcisi Elra Ağın Cankorur ve Ataşehir Belediyesi Erdal Eren Kültür Merkezi Koordinatörü Kenan Özcan sundu. Turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyor, turnuvaya desteklerinden dolayı Ataşehir Belediyesine ve Ataşehir Kent Konseyine teşekkür ediyoruz. Turnuva ödül töreninden fotoğraflara haberin devamından ulaşabilirsiniz.

DSCN8114FOTO GALERİ

DSCN8152

1. FM Kayra Kamer  2. Emirhan Tarlabaşı  3. IM Turhan Yılmaz

Ödüllerini İl Temsilcisi Rıza Öney ve Ataşehir Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu sundu.

DSCN8129

4.FM Selim Çıtak  5.Ali Bülent Özveren  6.WFM Sude Hereklioğlu  7.Umut Temizer  8.Yağız Çınar Akın  9.Mustafa Zorbey Şenyüz  10.Adar Tarhan

Ödüllerini İl Temsilcisi Yrd. Talha Emre Akıncıoğlu ve Ataşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Aysel Tekin sundu.

DSCN8123En başarılı Genç Sporcu FM Kayra Kamer, En başarılı küçük sporcu Adar Tarhan, En başarılı bayan sporcu WFM Sude Hereklioğlu ve en başarılı Emektar sporcu IM Turhan Yılmaz

Ödüllerini Ataşehir İlçe Temsilcisi Elra Ağın Cankorur ve Ataşehir Belediyesi Erdal Eren Kültür Merkezi Koordinatörü Kenan Özcan sundu.

DSCN8119

Turnuvaya desteklerinden dolayı Ataşehir Belediyesine ve Ataşehir Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu`ya İl Temsilcisi Rıza Öney tarafından teşekkür belgesi sunuldu.

DSCN8153Turnuva hatıra fotoğrafı ile sona erdi..