«

»

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Bakırköy Cumhuriyet Bayramı Online Satranç Turnuvası ile Kutluyoruz..

Cumhuryt Byrm Online Trnva       Bakırköy Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği işbirliğiyle SMART A.Ş. WEXT Your English ödül sponsorluğunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 28 Ekim 2020 Çarşamba 17.00`dan itibaren Bakırköy 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Online Satranç Turnuvası düzenlenecektir.

Turnuva www.chess.com platformunda her yaş grubunun katılımına açık olarak 5 dakika+5 saniye düşünme süresinde 9 tur olarak düzenlenecektir.

Turnuva sonunda ilk 3 dereceye girecek sporcular turnuva sponsoru Wext Your English tarafından online yabancı dil eğitim üyeliği ve Bakırköy ikametli ilk 3 sporcu Madalya ile ödüllendirilecektir.

Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmış olup, kayıt için haberin devamındaki kayıt adımları takip edilmelidir.

    Turnuva Yönergesi                                         Online Kayıt  

TURNUVA KATILIM ADIMLARI

1- chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alması gerekmektedir. Kullanıcı adları sporcuların gerçek ad-soyad bilgisi ve ilave olarak sadece rakkamdan oluşturulabilir. chess.com kullanıcı adı almak için tıklayınız..

2- chess.com sitesinde turnuva grubuna/kulübüne üye olunmalıdır. Kulüp Linki için tıklayınız..

3- Turnuvaya katılmak için istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yaptırılmalıdır. Online kayıt için tıklayınız..

4- Turnuva başlangıç saatinden 1 saat önce ile turnuva başlangıcına kadar turnuvaya kayıt kontrol işleminizi chess.com sitesinden Turnuva linkinde KATIL butonuna tıklayarak yaptırılmalıdır.