«

6. Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası

500_ist_19

Karadeniz Eğitim Kültür Ve Çevre Koruma Vakfı ve Türkiye Satranç Federasyonu'nun birlikte düzenleyeceği 6. Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası  26 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Karadeniz Eğitim Kültür Ve Çevre Koruma Vakfı salonlarında gerçekleştirilecektir.

Turnuvaya Başvurular (Sporcu Yarışma Kayıtları) turnuva sitesinde yer alan “Çevrimiçi Yarışma Kayıt Sistemi” üzerinden bireysel olarak 23 Ağustos 2019 saat 18:00 ‘e kadar yapılacaktır.

Kayıt katkı payı ile ilgili katılım ücreti yönergede belirtilmiştir. Turnuva Katılım Payı ödemesi çevrimiçi sistem üzerinden online kayıt sürecinde sporcu bilgileri girildikten sonra kredi kartı ile anında yapılır.

Kredi Kartı kullanmayan katılımcılarımız, katkı payını havale veya EFT yoluyla Türkiye İş Bankası Ankara Şubesi’ndeki Türkiye Satranç Federasyonunun 4200-5930838 nolu hesabına (TR82 0006 4000 0014 2005 9308 38 nolu IBAN hesabına) “Sporcu Adı-Soyadı TC Kimlik İSTANBUL OPEN Katılım Ücreti” açıklaması ile yatıracaktır.

Katılım ücretini banka aracılığı ile yatıran sporcularımızın yarışma kaydının yapılabilmesi için banka dekontunun “Sporcu Adı Soyadı, Katılacağı Kategorisi, TC Kimlik No, Fide ID, Mail Adresi ve Telefon Bilgisi” ile birlikte istanbulopen2019@tsf.org.tr  adresine mail ile gönderilmesi gerekmektedir. *Sporcularımızın lisanslarının güncel olması gerekmektedir.

GM, IM, WGM, WIM ve FM unvanlı sporcular ile Görme Engelli Sporcu Lisansına sahip olan sporculardan turnuva katkı payı alınmaz. Başvurular, Yabancı sporcular FIDE ID bilgisi ile diğer sporcular “Sporcu Adı Soyadı, Katılacağı Kategorisi, TC Kimlik No, Fide ID, Mail Adresi ve Telefon Bilgisi” ile istanbulopen2019@tsf.org.tr e-posta adresine yapılmalıdır.