«

»

Duyuru: İstanbul Final Turnuvası Başvuru Dönemi

okulsporlari2017_afis20-23 Şubat 2017 tarihlerinde Üsküdar ERA Okulları ev sahipliğinde yapılacak olan 2017 İstanbul Okul Sporları Şehit Ömer Halisdemir Sezonu Satranç İl Birinciliği Final Turnuvası için başvuru dönemi 1 Şubat 2017`den 14 Şubat 2017 Salı 16.00`a kadardır.

Her bölge grubundan genel kategorilerde ilk 6 takım ve kız kategorilerinde ilk 4 takım Final Turnuvasına katılmaya hak kazanmıştır. Her kategoride belirtilen dereceler sonrasındaki 5 takım ise Final Turnuvasına katılım için "Yedek Takım" başvuru hakkı kazanmıştır. Başvuru yapma hakkı olan asıl ve yedek takım listesi turnuva sayfasında yayımlanmıştır.

Final turnuvasına katılmak isteyen asıl ve yedek katılım hakkı olan tüm takımlar; yönerge ekindeki başvuru formunu son başvuru tarihine kadar taratılarak e-posta ekiyle turnuva iletişim adresine gönderilecektir ve turnuva internet sitesinden online olarak kayıt yaptırılması zorunludur (1-14 Şubat 2017 tarihleri arasında).

Son başvuru tarihine kadar asıl katılım hakkı bulunan takımın başvuru yapmaması durumunda İstanbul Final Turnuvasına katılım hakkını kaybeder ve sıradaki başvurusunu yapmış yedek katılım hakkı bulunan takım asıl katılım hakkı kazanacaktır.

İstanbul Final Turnuvasına katılmak isteyen takımlar İstanbul Bölge Turnuvalarında katıldıkları takımlarında değişiklik yapabilirler (ana liste sıralaması veya yeni sporcu ilavesi gibi). Ancak, İstanbul Final Turnuvasından sonra Türkiye Bölge Turnuvası ve sonrasındaki Türkiye Okul Sporları Final Turnuvasına yükselecek takımlar her 3 aşamada İstanbul Finali takım listesiyle katılım gösterebileceklerdir. Bu sebeple takımların İstanbul Final Turnuvasına katılırken, gelecek üst aşama turnuvaları da göz önüne alarak takım ana listelerini oluşturmaları, yedek sporculara da takım ana listelerinde yer vermeleri önemlidir.

DUYURU: Final Turnuvası kayıtları başlmamıştır. Online kayıt ve EK-2 forma (word) haberin devamından ulaşabilirsiniz.

 İstanbul Okul Sporları Finalist Takımlar     ONLINE KAYIT    EK-2 BAŞVURU FORMU