«

»

2016 İstanbul Körleme Satranç Turnuvası Başladı

DSCN5338DSCN5364

2016 İstanbul Körleme Satranç Turnuvası 5 Mart 2016 Cumartesi günü Şişli Lions Kulübünde başladı. GM Mustafa Yılmaz, IM Mert Erdoğdu, FM Selim Çıtak, Hür Yasin, Cem Gündoğan, 10 davetli sporcunun katılımıyla yapılan turnuvada sporcular satranç taş ve tahta olmadan sadece hamleleri söyleyerek maçlar yapılacak. Turnuva açılış töreni İl Temsilcisi Rıza Öney, Şişli 118T Lions Kulübü Başkanı Mehmet İncircioğlu,Genel Yönetmeni Özel Danışmanı Vangel Roçikopulo, Turnuva Direktörü Sarven Çakmak, Şişli Spor Kulübü yetkilileri ve sporcuların katılımıyla yapıldı. Turnuva açılışından fotoğraflar haberin devamında yayımlanmıştır. Turnuva boyunca tüm maçları turnuva sayfasından canlı olarak takip edebilir ve maçlarla ilgili Twitter`dan #Korleme etiketi ile paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

DSCN5308Turnuva Teknik Toplantısında Başhakem FA Özgür Acar körleme turnuvasıyla ilgili ek açıklamalarda bulunarak turnuva işleyişiyle ilgili bilgilendirmede bulundu. Turnuva Direktörü Sarven Çakmak ise organizasyon hakkında bilgi verdi.

DSCN5312Turnuvaya ev sahipliği ve sponsorluk yapan 118T Şişli Lions Kulübü Genel Yönetmen Özel Danışmanı Vangel Roçikopulo ise turnuvaya ev sahipliği yapmaktan memnun olduklarını, bu özellilki turnuvayla satrançta farkındalık yaratmaya katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirtti. İl Temsilcisi Rıza Öney ise körleme satrancın çok özel bir oyun olduğunu belirterek katılan davetli sporculara başarılar diledi ve turnuvaya desteklerinden dolayı Şişli Lions Kulübü ve Şişli Spor Kulübü`ne teşekkürlerini iletti.

      DSCN5303

DSCN5338

Turnuva ilk masada açılış fotoğrafının ardından başladı..

DSCN5341

Selim-Kerim Altınok kardeşler ve Emektar Milli sporcumuz Hür Yasin katılımcılar arasında..

DSCN5346

DSCN5364

DSCN5334