«

»

2017 İstanbul Kadınlar İl Birincisi Handenur Şahin..

ist_kadinlar2017_toren

2017 İstanbul Kadınlar Satranç İl Birinciliği 18-19 Şubat 2017 tarihlerinde 62 sporcumuz katılımıyla gerçekleşti. Güngören Belediyesi ev sahipliğinde ve sponsorluğunda yapılan turnuva sonunda 6 maçta 5,5 puan kazanan başarılı İstanbul sporcumuz ve aynı zamanda Güngören ilçesi sporcusu Handenur Şahin şampiyonluğu ve "2017 İstanbul Kadınlar Satranç İl Birincisi" ünvanını kazandı. 5 puan kazanan dört sporcu ise 2-5. derecelerini paylaştılar. Eşitlik bozma puanı sonucunda; 2.Hilal Öztürk, 3.WCM Esma Doğa Duran, 4.WCM Sinem Çağla Gündoğan, 5.Lara Başpınar oldu. En başarılı 12 Yaşaltı sporcu WCM Işıl Can ve en başarılı ratingsiz sporcu ise Ece Kabaca oldu. Ödüllerini Güngören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Süheyla Sülez, İl Temsilcisi Rıza Öney, İl Temsilcisi Yrd. Eyüz Araz, Güngören İlçe Temsilcisi Fatih Kumaş ve turnuva Başhakemi IA İsmet Arvit sundu.

Dereceye giren sporcular kupa-madalya ödüllerinin yanısıra Güngören Belediyesi tarafından 7 Tam Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi, ayrıca turnuvaya tamamlayan tüm sporculara Güngören Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler sunuldu. Turnuvayı tamamlayan tüm sporcularımız 5-11 Mart 2017 tarihlerinde Antalya`da düzenlenecek olan 2017 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonasına katılım hakkı kazanmıştır.

Turnuvaya desteklerinden ve güzel ev sahipliğinden dolayı Güngören Belediyesine teşekkür ediyor, turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz. Turnuvada dereceye giren sporcular ve kapanış töreninden fotoğraflara haberin devamından ulaşabilirsiniz.

DSCN6717FOTO GALERİ 

DSCN67282017 İstanbul Kadınlar Satranç İl Birincisi Handenur Şahin.

Ödülünü Güngören Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürü Süheyla Sülez sundu.

DSCN67381. Handenur Şahin  2. Hilal Öztürk  3. WCM Esma Doğa Duran

DSCN6748

En başarılı 12 Yaşaltı Sporcu WCM Işıl Can. Ödülünü İl Temsilcisi Yrd. Eyüz Araz sundu.

DSCN6750

En başarılı Ratingsiz Sporcu Ece Kabaca. Ödülünü İl Temsilcisi Yrd. Eyüz Araz sundu.

DSCN6746

Turnuvaya katılan en küçük sporcu Nazlı Yağmur Kaplan`a Süheyla Sülez tarafından madalya ödülü verildi.

DSCN6756Turnuva hatıra fotoğrafı ile sona erdi.