«

»

2018-2019 İstanbul Satranç İl Birinciliği Finali Başlıyor..

istbir2019_afis_dikey_final_afissİstanbul`un yıl içerisinde düzenlenen en önemli turnuvalarından olan ve İstanbul İl Birincisinin belirleneceği İstanbul İl Birinciliği Final Turnuvası 3 Ocak 2019 Perşembe günü Ataşehir Belediyesi desteğiyle Ataşehir Belediyesi Erdal Eren Kültür Merkezi`nde başlıyor..

İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında yaklaşık 400 sporcunun katılımıyla Kasım – Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleşen “2018-2019 İstanbul İl Birinciliği Yarı Final” bölge turnuvaları sonucunda dereceye giren sporcular final müsabasında mücadele edecek. Geçen yılın İstanbul İl Birincisi FM Kayra Kamer, IM Turhan Yılmaz, FM Selim Çıtak, WFM Sude Hereklioğlu, 2200 Rating üstü sporcu Emirhan Tarlabaşı ile bölge turnuvalarından gelen 24 sporcu İstanbul İl Birinciliği Finalinde 4 gün boyunca mücadele edecek. Turnuva sonunda İstanbul İl Birincisi belirlenirken Ataşehir Belediyesi tarafından dereceye girecek sporculara toplam 12 bin TL ödül verilecek.
Turnuva boyunca tüm maçları turnuva sayfasından canlı olarak takip edebilirsiniz. Başlangıç sıralaması turnuva sayfasında yayımlanmıştır. Turnuvaya desteklerinden dolayı Ataşehir Belediyesi`ne teşekkür ediyoruz.

ULAŞIM DUYURUSU: Turnuvanın yapılacağı Ataşehir Belediyesi Erdal Eren Kültür Merkezi ile Metrobüs Uzunçayır İstasyonu arasında sporcularımız için Ataşehir Belediyesi tarafından servis ulaşımı sağlanmıştır. 3 Ocak 2019 Perşembe günü için Metrobüs Uzunçayır istasyonundan servis hareket saati 17:30`dur. Diğer günler için saatler turnuva alanında panolarda duyurulacaktır. 

   CANLI YAYIN