«

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Büyük Coşkuyla Kutlandı..

29ekim2017 istanbul29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı İstanbul`un 10 ilçesinde düzenlenen satranç turnuvalarıyla kutladık. Arnavutköy, Ataşehir, Bahçelievler, Beylikdüzü, Gaziosmanpaşa, Pendik, Sultanbeyli ve Üsküdar ilçelerinde açık katılımla düzenlenen, Bahçeliever ve Silivri ilçelerinde ise Küçükler İl Birinciliği olarak düzenlenen 29 Ekim haftası turnuvaları sporcuların yoğun ilgisiyle toplamda 1250 sporcu katılımıyla gerçekleşti.
Turnuva açılış törenleri saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ile başlarken sporcularımızın ezbere okudukları 29 Ekim şiirleri, 10. yıl marşımızın okunması günün anlam ve önemini yansıtan etkinliklerdi.
Turnuvalardan dereceler ve fotoğraflar haberin devamında yayımlanmıştır. 29 Ekim haftası turnuvalarına destek veren Bahçelievler Belediyesine, Silivri Belediyesine, Silivri AVM`ye, Bosna Sancak Derneği`ne, Plato AVM, Venezia AVM, Üsküdar Çengelköy İlkokulu, Arnavutköy Ayazma İlkokulu, Ataşehir Satranç Merkezi ve Beylikdüzü Dahi Beyinler Zeka ve Yetenek Geliştirme Derneği`ne ve İlçe Temsilcilcilerimiz ile emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

FOTO GALERİ

bahcelievler3 Bahçelievler Belediyesi Siyavuşpaşa Spor Kompleksinde düzenlenen Bahçelievler Grubu Turnuvası açılış töreninde genç sporculardan Elif Naz Elden, Ayşe Pınar Örkmez ve Ela Gözübüyük`ün ezbere okudukları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şiirleri tüm katılımcılardan büyük alkış aldı.

silivri22017 İstanbul Küçükler İl Birinciliği Silivri Grubunda 29 Ekim günü tur öncesi 10. Yıl Marşımız hep bir ağızdan söylendi.. İzlemek için tıklayınız..

arnavutkoy

 

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Arnavutköy Grubu

atasehir

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Ataşehir Grubu

bahcelievler1 2017 İstanbul Küçükler İl Birinciliği Bahçelievler Grubu

bahcelievler2 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Bahçelievler Grubu

beylikduzu29ekim2017

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Beylikdüzü Grubu

bosna sancak

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Pendik Bosna Sancak Derneği Grubu

gop

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Gaziosmanpaşa Grubu

sultanbeyli

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Sultanbeyli Grubu

uskudar

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Üsküdar Grubu

silivri3 Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar turnuvayı ziyarette bulundu.

silivri1

    2017 İstanbul Küçükler İl Birinciliği Silivri Grubu