«

Bakırköy 24 Kasım Öğretmenler Günü Online Satranç Turnuvası..

Bakırköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği iş birliğiyle İngilizce eğitim veren WEXT ödül sponsorluğunda 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Bakırköy Öğretmenler Günü Online Satranç Turnuvası düzenlenecektir.

Turnuva 24 Kasım 2020 tarihinde salı günü saat 16.00’da www.chess.com platformunda her yaş grubunun katılımına açık olarak 5 dakika+2 saniye düşünme süresinde 9 tur olarak yapılacaktır.

Turnuva sonunda Final Sıralamasında dereceye girecek sporcular turnuva sponsoru Wext Your English tarafından online yabancı dil eğitim üyeliği ile ödüllendirilecek. Bakırköy GSİM tarafından İstanbul Sıralaması ilk 3 öğretmene Kupa, Bakırköy Sıralaması ilk 3 öğretmene ise Madalya ile İlçe MEM tarafından Satranç Takımı ödülleri verilecektir.

Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmış olup, kayıt için haberin devamındaki kayıt adımları takip edilmelidir.

          Turnuva Yönergesi       Turnuva Afişi         Online Kayıt

Önemli Not: 2020-2021 yeni Lisans-vize döneminde TSF Bakırköy Açık Turnuvalar chess.com kulübünde kayıtlı bulunan sporcuların tekrar kayıt işlemi yapmasına gerek yoktur. Aşağıdaki adımlardan sadece 4. adımı gerçekleştirmelidirler.

TURNUVA KATILIM ADIMLARI

1- chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alması gerekmektedir. Kullanıcı adları sporcuların gerçek ad-soyad bilgisi ve ilave olarak sadece rakkamdan oluşturulabilir. chess.com kullanıcı adı almak için tıklayınız..

2- chess.com sitesinde turnuva grubuna/kulübüne üye olunmalıdır. Kulüp Linki için tıklayınız..

3- Turnuvaya katılmak için istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yaptırılmalıdır. Online kayıt için tıklayınız..

4- Turnuva başlangıç saatinden 1 saat önce ile turnuva başlangıcına kadar turnuvaya kayıt kontrol işleminizi chess.com sitesinden KATIL butonuna tıklayarak yaptırılmalıdır.