«

»

Bakırköy’de Online Turnuvalar Demokrasi Bayramı ile Başlıyor..

zet-tsf-afis

 

DEMOKRASİ BAYRAMI ONLINE SATRANÇ TURNUVASI

 

Bakırköy'de 15 Temmuz Demokrasi Günü ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında İstanbul İl Temsilciliği ve Bakırköy İlçe Temsilciliği tarafından her yaş grubunun katılımına açık olarak Demokrasi Bayramı Online Satranç Turnuvası düzenlenecektir.

Turnuva 2013 ve öncesi doğum tarihli lisanslı satranç sporcularının katılımına yönelik tek kategori olarak yapılacaktır.

13 Temmuz 2020 Pazartesi 13:00`ten itibaren TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenecek turnuvanın 5 dakika+5 saniye düşünme süresinde 9 Tur yapılması planlanmıştır.

Turnuva www.chess.com platformunda düzenlenecek olup, kayıt adımları haberin devamında yayımlanmıştır. Detaylı bilgiye turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.

 

Turnuva sonunda dereceye girecek sporcular turnuva sponsoru Wext Your English tarafından online yabancı dil eğitim üyeliği kazanacaktır.

Ödüller:  Birinciye 12 aylık Üyelik, İkinciye 6 Aylık Üyelik, Üçüncüye 1 Aylık Üyelik 

    pdfTurnuva Yönergesi-Bakırköy    

KAYITLARLA İLGİLİ İLETİŞİM: İl Temsilciliği – 212 249 41 67

Turnuva Katılım Adımları:

1- chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alınması gerekmektedir. Kullanıcı adları sporcuların gerçek ad-soyad bilgisi ve ilave olarak sadece rakamdan oluşturulabilir. 

chess.com kullanıcı adı almak için tıklayınız..

2- Çevrim içi kayıt işlemini tamamlayan sporcuların turnuvanın düzenleneceği www.chess.com  sayfasından turnuvaya katılabilmek için öncelikle Turnuva Grubuna (Kulübüne) https://www.chess.com/club/turkiye-satranc-federasyonu-bakirkoy-ilce-temsilciligi bağlantısından Üyelik Daveti göndermeleri gerekmektedir. Sadece lisanslı sporcuların Üyelik Daveti kabul edilmektedir. 

3- Turnuvaya katılmak için istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yaptırılmalıdır.

Online Kayıt için tıklayınız..

4- Turnuvaya katılım işlemini tamamlamış olan sporcular, turnuva başlamadan bir saat önce www.chess.com sayfasında Canlı Satranç linkinden, Turnuvalar segmesinden kayıt yaptırdıkları Turnuvanın adını bularak (Demokrasi Bayramı Online Satranç Turnuvası) turnuvayı seçmeleri ardından “KATIL” butonuna tıklamaları gerekmektedir.

Üyelik işlemini gerçekleştirmeyen sporcular turnuvayı görememektedir.