«

»

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Coşku Dolu ve Bol Ödüllü Satranç Turnuvası ile Kutladık..

29EKİMMAILING-01

bköy lionsödül8

bköy lionsödül1

Cumhuriyet Bayramımızı Bakırköy'de Bol Ödüllü Satranç Turnuvası ile Kutladık..


Final Sıralaması:
1. Adar Tarhan
2. Umut Temizer
3. Ali Bülent Özveren
4. Muhammed Sinan Gönüllü
5. Uygar Duruçay
6. Emirhan Emir

 

 

bköy lionsödül2 bköy lionsödül3

İlk 3 dereceye Bahçeşehir Lions Kulübü tarafından maddi ödülün de verildiği Turnuvanın Şampiyonu Adar Tarhan..
Adar Tarhan'a Birincilik Kupası ile Altın Madalyası ve 750tl maddi ödülü Lions Kulübü Geçmiş Dönem Bölge Başkanı Sayın Adil Atabay tarafından takdim edildi..
Turnuvada ikincilik ödülünün sahibi Umut Temizer'e Gümüş Madalyası ve 500tl maddi ödülü Bahçeşehir Lions Kulübü Başkanı Sayın Tuğrul Seyyar tarafından takdim edildi..

bköy lionsödül4 bköy lionsödül5

Turnuvada üçüncülük ödülünün sahibi Ali Bülent Özveren'e Bronz Madalyası ve 250tl maddi ödülü TSF Bakırköy İlçe Temsilcisi Sayın Nur Şakar tarafından takdim edildi..
Bakırköy Belediyesi tarafindan 4-5-6.'lık ünvanı elde eden sporcularımıza Belediye Tiyatrolarımız oyunlarına 2 kişilik Tiyatro Bileti ile Bakırköy Satranç Merkezi"nin Kupa Bardakları hediye edildi..

bköy lionsödül6 bköy lionsödül7

Ayrıca Bakırköy Belediyesi'nin tüm sporculara sürpriz armağanı olan Aile Oyunları serisinin Atatürk ve Cumhuriyet temalı kutu oyunu ile Nutuk dağıtıldı..
Turnuvanın gerçekleşmesini sağlayan başta Bakırköy Belediye Başkanımız Sayın Dr. Bülent Kerimoğlu olmak üzere tüm Belediye Personeline ve Bahçeşehir Lions Kulübü yetkililerine şükranlarımızı sunuyoruz..
Turnuvada derece elde eden ve katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz..

bköy lionsödül9 bköy lionsödül10