«

»

Türkiye Satranç Federasyonu İl ve İlçe Temsilcilerimiz Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu Makamında Ziyaret Etti…

Şah Mat Diyen Ödülü Kapacak…

     Bakırköy, yurtiçi ve yurtdışından gelecek toplam 700 akıl savaşçısını ağırlayacak. Satranç sporuna gönül veren uluslararası birçok isim Bakırköy Belediyesi'nin sponsorluğunda düzenlenen turnuvada karşılaşacak..

     Bakırköy Belediye Başkanı Sayın Dr. Bülent Kerimoğlu, «Zihni geliştiren satranç sporuna her zaman destek vermeye devam edeceğiz» diye konuştu..

 

IMG-20150811-WA0002

      Türkiye Satranç Federasyonu’nun, Bakırköy Belediyesi sponsorluğunda 31 Ağustos-6 Eylül 2015 tarihlerinde düzenlediği “Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası”, 7 gün süreyle Bakırköy Ahmet Cömert Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

       Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Sayın Sait Rıza Öney, TSF Bakırköy İlçe Temsilcisi Sayın Nur Şakar ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Bakırköy Belediye Başkanı Sayın Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret ederek Bakırköy Belediyesi’nin satranç sporuna olan desteğinden dolayı teşekkür ettiler.

Ödül 18 bin 700

     Yurt içinden ve yurt dışından yaklaşık 700 sporcunun katılması beklenen Uluslararası İstanbul Satranç Turnuvası’nda ayrıca A ve B kategorilerinde toplamda 18.700 TL ödül dağıtılacak. Turnuvaya kayıtlar 25 Ağustos 2015 saat 24.00’e kadar TSF İl Temsilciliği’nin internet sitesi üzerinden yapılacak..
     Bakırköy Belediye Başkanı Sayın Dr. Bülent Kerimoğlu da ziyarette yaptığı konuşmada şunları ifade etti:
"Satranç sporunun özellikle çocuklar tarafından çok sevilmesi ve bu sporun onların gelişimine katkı sağladığına olan inancımız, bizi Belediye olarak teşvik etmekte ve imkanlarımız doğrultusunda gerek turnuvaları gerekse eğitimleri desteklemeye çalışmaktayız. Bu vesileyle Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası’nın Bakırköy'de yapılacak olmasından dolayı son derece memnun olduğumu ifade etmeliyim. Bu turnuvanın sportmence ve centilmence yapılacağına inanıyor, katılacak tüm sporculara şimdiden başarılar diliyorum."