«

»

FLYINN AVM 2. Satranç Turnuvası Yapıldı…

           2. Flyinn Satranç Turnuvası, Cumartesi günü 8 Yaş ve Altı Kategorisi sporcularının turnuva alanına gelmesi ile ve Başhakem Sayın Volkan Uçankuşlar'ın düzenlediği Teknik Toplantı sonrası heyecanla başladı. Daha önce Ekim ayında 1.'si düzenlenmiş olan Flyinn Satranç Turnuva'sında, gerek ilk kez turnuvaya katılmış olan sporcular gerekse yıllardır turnuvalara katılan sporcular centilmence mücadele ettiler. 

       IMG_0561IMG_0558

      Flyinn AVM Yetkilileri ve Florya Satranç Merkezi'nin desteği ile tek gün hızlı satranç ve 7 tur olarak olarak yapılan turnuvada, birinci Emre Akdaş, ikinci Efe İsmailoğlu ve üçüncü Adil Tuna Karsan olmuştur.

 

        FullSizeRender (3)aaa

 

       Turnuvanın Pazar günü yapılan ikinci oturumunda, 12 Yaş ve Altı sporcuları mücadele ettiler.  Tek gün 7 tur olarak oynanan maçlarda  çocuklar, hem satranç oynamanın hem de arkadaşlarıyla sosyal bir ortamda bulunmanın heyecanını bir arada yaşadılar.  

       Florya Satranç Merkezi tarafından organize edilen 2. Flyinn Satranç Turnuvası'nın, 2. gün Final Sıralaması'nda birinciliği Tolga Ülker, ikinciliği Barış Tuna Nukan, üçüncülüğü Murat Bora Gökkaya elde etmiştir.

       Turnuva Teknik Direktörlüğünü Sayın Etem Duruçay'ın yaptığı turnuvada, 8 Yaş ve Altı ile 12 Yaş ve Altı Kategorileri'nde ilk üçe kupa, madalya, ilk ikiye “SATRANÇ BİLGİSAYARI NOVAG CARNELİAN 2"  , üçüncüye “SATRANÇ SAATİ DGT  2010" hediye edilmiştir. Ayrıca ilk on dereceye girmiş olan sporcular, Flyinn AVM tarafından hediye çeki ile ödüllendirilmiştir. Sürpriz ödül olarak Florya Satranç Merkezi tarafından, turnuvaya katılan tüm sporculara teşvik madalyası ile cep satrancı takdim edilmiştir.