«

»

Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası Yapılıyor…

36
       Bakırköy Belediyesi ve TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği'nin birlikte düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası, Yeşilköy Kent Müzesi ve Sanat Evi'nde, Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Bahri Bellek, CHP Bakırköy İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Muhittin Tekman ve TSF Bakırköy İlçe Temsilcisi Sayın Nur Şakar'ın Açılış Konuşması ile başladı. Ardından Başhakem Sayın Buğra Ayyıldız'ın Teknik Toplantı düzenlemesi ve ayrıca Minik Satranççılarımızdan Utku Deha Şakar'ın Öğretmenler Günü için hazırladığı şiirleri okuması ile devam etti..

 

 

4
      Turnuvada Açılış Hamlesi'ni yapan Bakıröy Belediyesi Başkan Yrd Sn. Bahri Bellek, yeni nesilleri yarınlara hazırlayarak umut dolu bir gelecek inşa eden değerli öğretmenlerimizi ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılar diledi..
22-23 Kasım tarihlerinde iki gün süreyle yapılacak olan turnuvaya katılmış olan sporcu Öğretmenlerimizin her tür ihtiyacı, Bakırköy Belediyesi ve TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği tarafından organizasyon kapsamı dahilinde karşılandı.