«

»

Güngören Belediyesi 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Ödüllü Satranç Turnuvası..

19 MAYIS_2018_afiss19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Güngören Belediyesi tarafından Güngören Belediyesi 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası 12-13 Mayıs 2018 tarihlerinde düzenlenecektir. Turnuva açık satranç turnuvası olarak Sultan Alparslan İmam Hatip Lisesi Spor Salonu yapılacaktır. Turnuva A ve B rating kategorilerinde 25dk+10sn düşünme süresinde 8 tur hızlı satranç turnuvası olarak hızlı ELO/UHS hesaplamalarına dahil yapılacaktır.
Turnuvada her iki kategoride dereceye girecek sporcular Güngören Belediyesi tarafından toplam 8 tam, 4 yarım ve 18 çeyrek cumhuriyet altın ödülü kazanacaktır. Turnuva kayıtları sınırlı olup, online kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden 28 Nisan 2018 Cumartesi 20.00`dan itibaren başlayacaktır. Kayıt ve diğer detaylar turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.
Adres: Sultan Alparslan İmam Hatip Lisesi Spor Salonu – Güngören / Merkez Mah.Abdi İpekçi Cd. No:1
Ulaşım: Kabataş-Bağcılar Tramvayı ile Akıncılar tramvay durağı karşısı.
Not: Turnuva yeri turnuvanın son 3 yıldır yapıldığı aynı spor salonudur, okul isminde değişiklik olmuştur.
DUYURU: Turnuva kayıt süresi sona ermiştir, sporcu listesi her iki kategori için haberin devamında asıl ve yedek liste olarak yayımlanmıştır. Önceki bir turnuvaya kayıt yaptırıp katılmayan sporcular listeden çıkarılmıştır. Mazertinden dolayı turnuvaya katılmayacak sporcu varsa zamanında kayıt iptal işlemi yapmalıdır. Turnuvaya katılacak tüm sporculara başarılar dileriz.
   Turnuva Yönergesi    Turnuva Afişi    SPORCU LİSTESİ