»

İlçelerimizde 19 Mayıs Gençlik Kupası Heyecanı Başlıyor..

19_MAYIS_2017_afiss19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 5 ilçemizde Açık katılımlı ve ödüllü satranç turnuvaları düzenlenecektir. Turnuvalar standart tempoda UKD Turnuvası olarak düzenlenecektir. Gençlik Haftası turnuvalarına destek veren kurumlarımıza ve ilçe temsilcilerimize katkıları için teşekkür ediyoruz. Turnuvalar:

ATAŞEHİR:

Ataşehir Satranç Merkezi ev sahipliğinde 32 sporcu kontenjanlı 5 tur isviçre sistemi düzenlenecektir.

ESENYURT:

Torium AVM ev sahipliğinde BESEM katkılarıyla düzenlenecektir. 2 rating kategorisinde 6 tur düzenlenecek turnuvada dereceye girecek sporcular toplamda 1.000TL hediye çeki ve kupa-madalya ödülleri kazanacaktır.

GÜNGÖREN:

Güngören Belediyesi ve İl Temsilciliği iş birliyle düzenlenecek turnuva 19-20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde 45dakika+30 saniye düşünme süresinde 7 tur isviçre sistemiyle düzelenecektir. Dereceye girecek sporcular Güngören Belediyesi tarafından toplamda 6 tam ve 18 yarım Cumhuriyet Altını ile ödüllendirilecektir.

SİLİVRİ:

Silivri İlçe Temsilciliği organizasyonunda ve İstanbul Rumeli Üniversitesi sponsorluğunda düzenlenecek turnuva Silivri Alibey Kapalı spor salonunda gerçekleşecektir. Turnuva Gençler ve Genel olmak üzere 2 kategoride 6 tur yapılacaktır. Dereceye girecek sporcular Cumhuriyet altını ödülleri kazanacaktır.

SULTANBEYLİ:

Turnuva grubu Sultanbeyli İlçe Temsilciliği organizasyonunda ve Plato AVM sponsorluğunda düzenlenecektir. 64 kontenjanlı turnuvada dereceeye girecek sporcular Plato AVM`den hediye çeki ve kupa-madalya ödülleri kazanacaklardır.

Online Kayıt:

– Turnuvaya kayıtlar Güngören ve Sililvri Turnuva grupları için başlamış olup, Ataşehir, Esenyurt ve Sultanbeyli Turnuva Grupları için 13 Mayıs 2017 Cumartesi 21.00`dan itibaren turnuva sitesinden online kayıt yöntemiyle başlayacaktır.

YÖNERGELER     ONLINE KAYIT