«

»

2019-2020 İstanbul Okul Sporları Bölge Turnuvaları Başlıyor..

2020_okulspor_bolge_afis_dikeys2019-2020 İstanbul Okul Sporları Satranç İl Birinciliği 13-16 Ocak 2020 tarihlerinde 3 Bölge Grubunda yapılacaktır. Turnuvalar İstanbul geneli tüm resmi ve özel okulların katılımına açıktır.

1. Bölge Turnuvası Sultanbeyli Belediyesi Spor Salonu`nda, 2. Bölge Turnuvası: Esenler Belediyesi Kadir Topbaş Kültür Merkezi`nde ve 3. Bölge Turnuvası ise Esenyurt ilçesinde Torium AVM`deki Esenyurt İlçe Temsilciliği Salonu`nda yapılacaktır.

Turnuva formatına göre; okullar her kategoride 4 asıl+2 yedek sporcuyla kategorilere katılabilirler. Birden fazla katılım talepleri son başvuru tarihi sonrası gelen toplam başvuru sayısına göre değerlendirilecektir.

Her turnuva grubunda; Minikler(A), Mnikler (B), Küçükler,Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde ve her kategoride genel ve kızlar kategorileri ayrı olarak toplamda 8 kategoride düzenlenecektir. 3. Bölgede Minikler kategorileri 2. dönem düzenlenecektir, tarihleri yayımlanacaktır.

Kayıt için yönergede belirtilen başvuru adımları izlenmelidir. Kayıtlar turnuva sayfasından online kayıt yöntemiyle 24 Aralık 2019 Salı günü 20:00 başlayacaktır. Ayrıntılı bilgiye turnuva yönergelerinden ulaşabilirsiniz.

Bölge Turnuvalarında genel kategorilerde ilk 6 ve kız kategorilerinde ilk 4`te yer alacak takımlar Şubat 2020 yarıyıl tatili sonrası düzenlenecek İstanbul Okul Sporları Final Turnuvasına katılım hakkı elde edecektir. Final Turnuvası tarihleri ve yeri daha sonra turnuva sayfasında yayımlanacaktır.

  13-14 Ocak 2020 15-16 Ocak 2020
1. BÖLGE KÜÇÜKLER-YILDIZLAR MİNİKLER-GENÇLER
2. BÖLGE KÜÇÜKLER-YILDIZLAR MİNİKLER-GENÇLER
3. BÖLGE KÜÇÜKLER-YILDIZLAR GENÇLER

DUYURU-1: Turnuvaya kayıt için haberin devamında online kayıt sayfasından okullar kategorilere kayıt işlemini gerçekleştirmeli ve online kayıt sonrası başvuru formunu kaydedip çıktı alarak, okul müdürü imzalı olarak turnuva e-posta adresine formu taratarak göndermelidir.

    TURNUVA YÖNERGELERİ    TURNUVA AFİŞİ     ONLINE KAYIT