«

»

İstanbul Okul Sporları 2. ve 3. Bölge Turnuvalarıyla Devam Edecek..

2018_okulspor_2ve3_bolge_afis_dikey2017-2018 İstanbul Okul Sporları Satranç İl Birinciliği 15-18 Ocak 2018 tarihlerinde 2. ve 3. Bölge Turnuvalarıyla devam ediyor. Turnuvalar Avrupa Yakasındaki resmi ve özel okulların katılımına açıktır.

2. Bölge Turnuvası Gaziosmanpaşa ilçesinde Küçükköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonuda, 3. Bölge Turnuvası ise Özel Beylikdüzü Beykent Uğur Ortaokulu ev sahipliğinde yapılacaktır.

Turnuva formatına göre; okullar her kategoride 4 asıl+2 yedek sporcuyla kategorilere katılabilirler. Birden fazla katılım talepleri son başvuru tarihi sonrası gelen toplam başvuru sayısına göre değerlendirilecektir.

Her turruva grubunda; Minikler, Küçükler,Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde ve her kategoride genel ve kızlar kategorileri ayrı olarak toplamda 8 kategoride düzenlenecektir.

Kayıt için yönergede belirtilen başvuru adımları izlenmelidir. Kayıtlar turnuva sayfasından online kayıt yöntemiyle 25 Aralık 2017 Pazartesi günü başlayacaktır. Ayrınıtılı bilgiye turnuva yönergelerinden ulaşabilirsiniz.

Bölge Turnuvalarında genel kategorilerde ilk 6 ve kız kategorilerinde ilk 4`te yer alacak takımlar Şubat 2018 tarihlerinde düzenlenecek İstanbul Okul Sporları Final Turnuvasına katılım hakkı elde edecektir. Final Turnuvası tarihleri ve yeri daha sonra turnuva sayfasında yayımlanacaktır.

DUYURU: Turnuva kayıtları online kayıt yöntemiyle haberin devamında turnuva sayfasında başlamıştır. Online kayıt işlemini yapan okullar başvuru formu çıktı alınarak okul müdürü imzalı-onaylı olarak formu taratıp okulspor2018@istanbultsf.org e-posta adresine ulaştırmalıdır (Online kayıt sonrası sporcu listesi word formatında indirilip, çıktı alınabilmektedir).

DUYURU-2: Başvuru formu boş örneği word formatında haberin devamında yer almaktadır.

YÖNERGE     BAŞVURU FORMU     ONLINE KAYIT