«

»

Kayıtlarla İlgili Önemli Duyuru..

duyuru2018-2019 sezonunda tüm spor dallarında uygulamaya giren lisans-vize yaptırılması için sağlık raporu ve imzalı veli izin belgesi zorunluluğundan dolayı sporcu kayıt işlemlerinde gecikme yaşandığı sporcularımız ve velilerimizden bildirilmiştir. Bu sebeple sporcuların kayıt işlemlerini yaptırabilmesi için 27-28 Ekim 2018`de düzenlenecek olan Bahçelievler-Silivri ve Sultanbeyli grupları için turnuva online kayıt süresi 25 Ekim 2018 Perşembe 20:00 `a kadar uzatılmasına organizasyon komitesi tarafından karar verilmiştir. Turnuva kayıtları turnuva sayfasından devam etmektedir.

Gelecek turnuva grupları için sporcularımızın kayıtlarını zamanında yaptırabilmeleri için lisans-vize işlemlerini sağlık raporlarıyla birlikte tamamlayarak en kısa zamanda gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Not: Silivri ve Sultanbeyli grupları Kasım 2018 turnuva tarihlerindeki kategoriler için online kayıt işlemleri turnuva tarihlerinden 4 gün öncesine kadar açık kalacak olup, online kayıt sisteminden kayıtlar aynı sayfadan yapılmaktadır.

   LİSANS-VİZE BİLGİLENDİRME HABERİ      ONLINE LİSANS-VİZE İŞLEMLERİ