»

2016 İstanbul Küçükler İl Birinciliği Finali Başlıyor..

istkucukler2016_afis-s2016 İstanbul Küçükler İl Birinciliği Finali başlıyor.. Ataşehir, Bahçelievler, Başakşehir, Kartal, Silivri grup turnuvalarından dereceye giren sporcular İstanbul Final Turnuvasında buluşuyor.

2016 İstanbul Küçükler İl Birinciliği Finali İhlas Eğitim Kurumları desteğiyle 17-18 Aralık 2016 tarihlerinde İhlas Eğitim Kurumları Bahçelievler Kampüsünde düzenecek. 12 kategoride yapılacak turnuvada dereceye girecek sporcular kupa-madalya ödüllerinin yanında İhlas Eğitim Kurumları tarafından toplamda 6.000 TL değerinde hediye ve Analiz Yayıncıktan her kategoride 3 sporcuya Satranç kitabı hediyesi sunulacaktır.

Turnuva günü kampüsteki yemekhane faal durumda olacaktır, isteyenler sporcular ve aileleri yemekhaneden yararlanabilirler.

Kişisel araçlarıyla gelecek katılımcılar için kampüste otopark mevcuttur. Toplu Ulaşım kullanacak katılımcılar Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metrosu ile Yenibosna istasyonundan, Metrobüs kullanacak katılımcılar ise Yenibosna Metrobüs durağından ulaşabilirler.

Turnuvada her kategoriden ilk masa maçlarının canlı yayınlanması planlanmıştır. Canlı yayınlara turnuva boyunca turnuva sitesinden ulaşabilirsiniz.

Turnuva ilk günü 17 Aralık 2016 Cumartesi 09.30-10.20 arasında sporcuların turnuva alanı girişinde kurulacak masalardan kayıt-kontrol işlemlerini yaptırmaları ve yaka kartlarını almaları gerekmektedir. Katılacak tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.