«

»

KARTAL BELEDİYESPOR SATRANÇ TÜRKİYE KULÜPLER ŞAMPİYONASINDA

kulupler2016_ist_kapanis

Kartal Belediyespor Satranç Kulübü 2015-2016 Türkiye Kulüpler Şampiyonasında İstanbul'u temsil etmeye hak kazandı.

3 Nisan-8 Mayıs tarihlerinde Kartal Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı 2016 İstanbul Kulüpler Birinciliği turnuvasına 3 takımla katılan Kartal Belediyespor,8 maç puanıyla ikinci oldu. ve Türkiye Kulüpler Şampiyonasına yükseldi. Kartal Belediyespor, 15-22 Haziran tarihinde oynanacak Türkiye Kulüpler Şampiyonasına ,Şişli spor kulübü ile birlikte süper lig hedefiyle mücadele edecek.

Kartal'a 2 kupa birden.

Şampiyonaya 3 takımla katılan Kartal Belediyespor'un 2. takımı Uğurmumcu spor kulübü, 7 maç puanıyla 3. lük kürsüsünde yerini alarak üstün bir başarı sergiledi.

Kartal Belediyespor'un 10.4 yaş ortalaması ile mücadele eden 3. takımı Kartal Gücü ise çok güçlü 13 takım arasında 8. sırada yer alarak Kartal'ın bir diğer gurur kaynağı oldu.

Kartal Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen 2016 İstanbul Kulüpler Birinciliği turnuvasında yer alan İstanbul satranç kulüpleri ve federayon yetkilileri, satranç sporuna verdiği destek ve ev sahipliği nedeniyle Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e teşekkür etti ve Kartal 'a getirdikleri üstün derecelerden dolayı Kartal Belediyespor'u tebrik etti.