«

»

DOĞA DENİZ VE SATRANÇ

Kartal Belediyesi BüyükAda Tesisleri Uluslararası SatrançTurnuvasına Hazırotel r2kÜst-Cafe r2kToplantı-2 r2kSuit-Balkon r2kDüğün-Gelin-Masa ev r2kPiknik-Alanı-Deniz Oda Havuz Halk-Plajı (1)Garsonlar 

 

Kartal Belediyesi’nin Sosyal Tesisi olan Ada Kartal Hotel, İstanbul’un içinde İstanbul’un kaosundan uzak bir konumda denizin ormanla buluştuğu huzurlu bir konumdadır

Büyükada’nın en nadide yerinde yer alan tesis, konaklamadan, restoranına, plajından, piknik alanlarına, toplantı salonlarından, şark köşelerine bir çok imkanı bir arada bulundurmaktadır.

da Kartal Hotel’de Özel Halk Plajı’nın yanısıra özel bir havuz ve plaj da bulunmaktadır.

Ada Kartal Hotel konaklama konusunda size huzur içinde seçenekler sunuyor. 3 farklı konaklama tipinde (Standart, Bungalow, Suit) hizmet sunan Ada Kartal Hotel, bu konaklama tiplerinde yer alan, 1+1, balkonlu, gelin odası gibi seçeneklerle farklı ihtiyaçlara çözümler üreterek istediğiniz gibi bir tatil olanağı sağlıyor.

Ada Kartal Hotel, Özel Halk Plajı ile günübirlik tatil seçeneğini misafirlerine sunuyor. Kartal Motor İskelesinden kalkan ve tesisin iskelesine yanaşan özel seferler ile kolay ulaşım imkanı sağlıyor. Büyükada’da ki benzer tesislere göre ekonomik çözümler sunan tesisimizde şezlong, şemsiye, soyunma kabinleri, duş, cankurtaran, büfe ve piknik ve dinlenme alanları bulunmaktadır.

Ada Kartal Hotel, Eğitim ve Toplantı ihtiyaçlarınızda da yanınızda. Her türli ihtiyaç ve detay düşünülerek hazırlanmış olan mekanlarımızda sessiz ve dikkat dağıtacak dış etkenlerden arındırılmış, verimli toplantılar ve eğitimler gerçekleştirebilirsiniz.

Üst Cafe bölümümüzde farklı oturma seçenkleri ile deniz manzaralı huzurlu ortamlarda keyifli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.

Ada Kartal Hotel’de Şark Köşesinden Oyun Salonuna farklı zevk ve ihtiyaçlara yönelik hizmetler bir arada sunuluyor.

Özel piknik alanları ile doğa ile başbaşa kalacağınız keyifli saatler sizleri bekliyor.

Ada Kartal Hotel en özel gününüzde de yanınızda. Havuz başı, açık ve kapalı mekanlarda düğün organizasyonlarında eşsiz manzara ve doğası ile unutulmayacak bir düğün deneyimi sunuyor. Profesyonel kadrosu ile, en ince detayına kadar düşünülmüş kokteyl, yemek seçenekleri ile İstanbul’un en güzel, en huzurlu yerinde unutulmaz bir deneyim vaadediyor.