«

»

Küçükler İl Birinciliği Esenyurt Grubu başladı.

Küçükler İl Birinciliği Esenyurt Grubu 7-8-9 yaş Kategorileri yapıldı. 

20181125_155320TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU İL TEMSİLCİSİ SAYIN RIZA ÖNEY'den TORIUM AVM Yönetimi ve Esenyurt İlçe Temsilcisi Zeki SARIKAVAK'a TEŞEKKÜR BELGESİ verdi. 

Bizde; TSF Esenyurt İlçe Temsilciliği&Torium Avm&BESEM Satranç olarak Sayın İl Temsilcimiz Rıza ÖNEY'e bu nazik davranışından dolayı teşekkür ediyoruz..

Küçükler İl Birinciliği Esenyurt grubunda 7-8-9 yaş genel ve kızlar olmak üzere 6 kategoride heyecan dolu ve çekişmeli maçlar sonucu Finale kalan ve her 6 kategoride dereceye giren sporcular madalya ve ödüllerini aldılar. Sporculara Torium Avm tarafından toplamda 1.000 TL hediye çeki verildi. Ayrıca TSF Esenyurt İlçe Temsilcisi ve BESEM Satranç Kurucu &Yönetim Kurulu Başkanı Zeki SARIKAVAK Turnuvaya katılan tüm sporculara Öğretmenler günü anısına kendi eseri olan kitaplarını imzalayarak hediye etti. 

Ödül Törenine İstanbul Temsilcisi Sayın Rıza Öney, Sayın Gülümser Öney, Sayın Mehmet Öney, TSF Esenyurt İlçe Temsilcisi Sayın Zeki SARIKAVAK ve TORIUM AVM İşletme Md. Yardımcısı Sayın Emrah Şeker, kalabalık bir sporcu ve veliler katıldı. Ödül Töreni açılış konuşmasında Esenyurt İlçe Temsilcisi Zeki SARIKAVAK; TSF İl Temsilcisi Sayın Rıza Öney ve Torium AVM İşletme Md. Yardımcısı Sayın Emrah Şeker'e Satranç sporuna, Turnuvaya verdikleri destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti