«

»

2017-2018 İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliği / Esenyurt Grubu 9-10 Yaş Kategorileri tamamlandı.

toplu foto 2017-2018 İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliği / Esenyurt Grubu 9-10 Yaş Kategorileri Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Abdurrahman ADA, GHSIM Satranç Branş Sorumlusu Funda KARTAL TORIUM AVM İlan-Reklam Md.Yrd. Esma UZUN'un katılımı ile gerçekleşen ödül töreni ile sona erdi. 

 

 

 

1.Törende bir konuşma yapan Belediye Başkan yardımcısı Sayın Abdurrahman ADA; Satranç sporunun zeka gelişimine ve geleceğe hazırlamada olan etkisine değinerek, çocuklarımızın bu alanda desteklenmesi gerektiğini söyledi. Esenyurt Belediyesi olarak TSF Esenyurt İlçe Temsilcisinin yanında ve destekçisi olacaklarını söyledi. Dereceye giren sporcuların madalyalarını veren Başkan Yardımcısı Abdurrahman ADA, Finale kalan 32 sporcuya hediye çeki sözü verdi.

 

 

zeki Törende konuşan İlçe Temsilcisi Zeki SARIKAVAK ise: Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Abdurrahman ADA'ya ve GHSIM Satranç branş sorumlusu Funda KARTAL'a Ödül töreninin onurlandırmalarından ve desteklerinden ötürü teşekkür etti. Bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da hız kesmeden, hatta; Esenyurt belediyesi ve GHSIM nün yanlarında olmalarını hissetmenin verdiği güç ve işbirliğiyle Satranç sporuna hizmete devam edeceklerini söyledi. Törende her kategoride ilk 3'e madalya verilirken,yine ilk 3 eTORIUM AVM tarafından hediye çeki, 4. ve 5. sporculara snow-park bileti verildi. İlçe Temsilcisi Zeki SARIKAVAK TORIUM AVM yönetimine Satranç Sporuna katkıları ve Çocukları sevindirmeleri adına verdikleri toplamda 20 adet hediye çekleri için teşekkür etti.

madalya  BESEM Satranç Merkezi ise, Turnuvada 4 kategoride ilk 8'e giren sporculara 2017-2018 İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliği özel madalyası verdi. 

 

 

2. 3. 4. 6 7. 8. 9. 10. veliler tören toplu

hulya funda hnm

gökdeniz 2 gökdeniz