«

»

2017-2018 İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliği / Esenyurt Grubu 9-10 Yaş Kategorisi başladı.

2017-2018 İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliği / Esenyurt Grubu 9-10 Yaş Kategorisinde ilk üç tur tamamlandı.

1-9 yaş genel 61, 9 yaş kızlar 11 ve 10 yaş genel 48, 10 yaş kızlar 11 olmak üzere toplamda 131 sporcu ile başladı. TSF Esenyurt İlçe Temsilcisi Zeki SARIKAVAK, Açılış konuşmasında önce Öğretmenler gününü kutladı. Ardından "Ne yapıyorsak geleceğimiz olan çocuklarımız için yapıyor ve onları tüm dünya uluslarıyla yarışabilecek bir zeka ve eğitim düzeyine ulaştırmak için çabaladıklarını, bundan da büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Gerek TSF, gerek TORIUM ve gerek se BESEM Satranç olarak bir beyin sporu olan satrancı daha da ilerilere taşımak için hiç bir fedakarlıktan kaçınılmayacağı ve her gün bir adım daha ileriye taşımayı, geliştirmeyi ve çocuklarımızı eğitmeyi hızlandırarak sürdüreceklerini belirtti.

3-TORIUM AVM İlan-Reklam Müdürü Emine Kirazlı ise: Bir anne olarak velilerin duygularını daha da iyi anlayabildiği, yapılan fedakarlıkları çok önemli ve anlamlı bulduğunu söyleyerek onlara teşekkür etti. Satranca desteklerinin devam edeceğini söyledi. Yapılan konuşmaların ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla açılış töreni tamamlandı.

3-1Tektik tolantı için kürsüye gelen Turnuva Baş hakemi (Uluslar arası Hakem) IA İsmet Arvit hocamız sporcu ve velileri bilgilendirdikten sonra ilk turu başlattı. 26 Kasım Pazar günü yapılacak olan 3 turun ardından turnuva tamamlanmış olacak. Geçici sıralama ve eşlendirmelere ist.tsf web sayfası, turnuva sonuçlarından ulaşabilirsiniz. 

 

2-   4- 5- 6-