«

»

30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI SATRANÇ TURNUVASI TAMAMLANDI

26-27 Ağustos 2017 tarihlerinde 3 kategoride gerçekleştirilen Zafer Kupası Satranç Turnuvası tamamlandı. Turnuva A-B ve C olmak üzere 3 kategoride çekişmeli mücadelelere sahne oldu.

toplu a

A kat egorisinde ilk 4 sporcu 5 puanla turnuvayı tamamladılar ve dereceler averajla belirlendi. 5 Puanlı sporculardan Tunahan Makaracı Birinci, AliBülent Özveren İkinci. Mustafa Elmas Üçüncü., Oskun Anar Dördüncü. oldu. Kupa ve Madalyanın dışında dereceye giren sporculara Torim Avm tarafından birinciye 400 TL, ikinciye 300 TL, üçüncüye 200 TL hediye çeki verildi.

b.  c-

B kategorisinde 5,5 puanlı sporculardan Fehmi Kaban Birinci, Naci Elmalı İkinci, 5 Puanlı sporculardan Hasan Bacıoğlu Üçüncü.,İsmail Tekin Dördüncü., Kürşat Taşkın Beşinci oldu. C kategorisinde ise; Roza Aslan Birinci, Alp Çalışkan İkinci, Kerem Barkın Yıldız Üçüncü. oldu. Ayrıca B ve C Kategorilerinde Kupa ve madalya dışında Birincilere 300 TL, İkincilere 200TL, 3Üçünclere ise 100'er TL Hediye çeki verildi. 

1. j

Turnuvalarımızın maskotu haline gelen Hasan Bacıoğlu'nun sevimli oğlu Bulut da babasının madalyasına ortak oldu. 

Ödül törinde konuşan TSF esenyurt Temsilcisi Zeki SARIKAVAK turnuva serilerinin devam edeceğini ve desteklerinden dolayı TORIUM AVM Yönetimine sporcular ve TSF adına teşekkür etti.