«

»

TORIUM&BESEM SATRANÇ 4. UKD TURNUVASI BAŞLADI.

DSC02863TORIUM&BESEM 4. UKD TURNUVASI BAŞLADI.

KONUKLARIMIZ VARDI; 

TSF İST İL TEMSİLCİSİ Sayın Rıza ÖNEY Turnuvamızı ziyaret etti.

Kendilerini aramızda görmekten büyük onur duyduk. Torium AVM&Besem Satranç&TSF Esenyurt İlçe temsilciliği olarak katkı ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızı titizlik ve dürüstlükle yürütme yolunda fikir birliğinde olmaktan ayrıca mutlu olduk. Önümüzdeki yıllarda çalışmalarımıza ve turnuvalarımıza ivme kazandırmak adına şimdiden çalışmalara başladığımızı da buradan duyurmaktan çok mutluyuz. 

Torium AVM ve BESEM iş birliğiyle 12-13 Ağustos 2017 tarihlerinde 12 yaş altı sporcuların katılımına yönelik "TORIUM AVM – BESEM 4. UKD Satranç Turnuvası" 35dk+30sn düşünme süresinde 2 kategoride 7 tur UKD turnuvası başladı.

DSC02849TSF Esenyurt İlçe Temsilcisi Zeki SARIKAVAK açılış konuşmasında UKD Turnuvası hakkında şunları söyledi. Başvuran sporcular arasından en yüksek UKD/ELO Puanına sahip ilk 5 sporcu ile UKD/ELO puanı olmayan sporcular bir arada oynatılarak; UKD si olmayan sporcuların UKD puanı çıkarmalarının sağlanması amaçlanmıştır. Böylece çocukları daha çok motive etmiş ve satrancı sevdirmiş oluyoruz. Ammacımız, daha çok sporcuya ulaşmak ve topluma matematik zeka, analitik düşünme ve ileriyi görebilme yeteneği kazandırmaktır. 

Turnuva Torium AVM&BESEM Satranç Merkezinin Sponsorluğunda yapılacak olup, her 2 kategoride ilk 3'e Kupa+Madalya+Hediye çeki ve ilk 10'a madalya verilecektir. ……

DSC02845DSC02871