«

»

TORIUM AVM- BESEM UKD SATRANÇ TURNUVASI YAPILDI.

TORIUM&BESEM UKD SATRANÇ TURNUVASI 08- Nisan 2017 Cumartesi günü 130 sporcunun katılımı ile başladı. Turnuva A ve B olmak üzere 2 kategori ve 7 tur şeklinde planlamdığı gibi yapıldı. TurnuvaTSF İST İL TEMSİLCİLİĞ&TSF ESENYURT İLÇE TEMSİLCİLİĞİ&TORIUM&BESEM İşbirliğ ile düzenlendi. Turnuva direktörlüğünün BESEM Satranç Merkezi Kurucusu ve TSF ESENYURT İLÇE Temsilcisi Zeki SARIKAVAK tarafından yapıldığı turnuvaya ilgi çok fazla idi. IMG_3204

20170408_122152Açılış töreninde konuşan Torium AVM İlan Reklam Müdürü Emine Kirazlı, Organizasyondan dolayı TSF İST İL Temsilciliği ve il temsilcisi Sayın Rıza ÖNEY'e &TSF ESENYURTİLÇE Temsilciği / İlçe Temsilcisi&Besem Satranç Merkezi kurucusu ve Turnuva Direktörü Sayın Zeki SARIKAVAK'a teşekkür ederek, satranca destek ve katkılarının devam edeceğini söyledi.   

TSF ESENYURT İlçe Temsilcisi Zeki SARIKAVAK ise, halka açık ücretsiz satranç oynama alanına olan ilgiye değinerek, "İnsanlarımız ve özellikle de satranç sevenler böyle bir hizmete gerçekten açmışlar. Öyle bir ilgi var ki, bu bizi son derece mutlu ediyor, bizi daha iyiye, daha güzele ve yeniliklerle yola devam etmeye zorluyor ve şartlandırıyor. İnsanlarımızın daha iyi ve güzel şeylere layık olduklarını biliyor ve bu doğrultuda, TSF İST İL Temsilciliği, TSF ESENYURT İLÇE Temsilciliği, TORIUM&BESEM ELE ELE Hizmetlerimizi ara vermeden devam ettireceğiz" dedi.

                          IMG_3922IMG_3961

130 Kontenjanlı turnuvaya 210 başvuru vardı. İlk gün yapılan 3 turun ardından Pazar günü yapılan 4 turun sonunda her iki kategoride 1.2.3 olan sporculara Kupa+Madalya+Torium AVM den  hediye çeki verildi. Yine her 2 kategoride 4.5.6. olan sporculara Madalya+Snow-Park bileti verilirken 7.8.9.10 olan sporculara da madalya verildi. Turnuvanın raitingsiz en başarılı sporcusuna madalya+Hediye çeki verilirken, En küçük sporcuya da madalya verildi.

                          IMG_3939IMG_3956

Bu turnuvada  yine bir ilk gerçekleştirildi. 3 çocuklu Narinoğlu ailesinin turnuvada oynayan Tuna-Burhan-Nehir Narinoğlu kardeşlere örnek aile ve çocukları onur madalyası verildi. Turnuvanın hediye çekleri ile snow-park biletleri TORIUM AVM tarafından verilirken, diğer kupa ve madalya ödülleri BESEM tarafından verildi. 

                               IMG_393320170409_161016 - Kopya

TSF ESENYURT İLÇE Temsilcisi ve Turnuva direktörü Zeki SARIKAVAK Ödül töreninde 22-23 Nisan 2017 tarihlerinde 23 NİSAN ELO TURNUVASI yapılacağını satranç sevenlele paylaştı ve turnuvaya davet atti.

Turnuvada dereceye giren sporcu listesine TSF ESENYURT İLÇE TEMSİLCİLİĞİ Sitesinden web sayfası eşlendirme ve sonuçlar bölümünden ulaşabilirsiniz.