«

»

2017 ESENYURT KADINLAR İLÇE BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ.

2017 ESENYURT KADINLAR İLÇE BİRİNCİLİĞİ TSF ESENYURT İLÇE TEMSİLCİLİĞİ&TORIUM&BESEM SATRANÇ TURNUVA SALONUNDA 25-26 ŞUBAT 2017 DE YAPILDI.

               Turnuva 30 bayan sporcunun katılımı ile başladı ve Pazar günü yapılan 6. turun ardından ödül töreni ile sona erdi. Ödül töreninde konuşan Esenyurt İlçe Temsilcisi Zeki SARIKAVAK; salonun ücretsiz satranç oynama alanı şeklinde 12.00-21.00 saatleri arasında herkesin kullanımına açık olduğunu, her yaştan satranç severin satranç oynayabilecekleri müjdesini verdi. Böylece halka açık ilk SATRANÇHANE de hizmete girmiş oldu. Turnuvamızı ziyarete gelen GHİM Satranç Sporları birimi sorumlusu Funda kartal ve TSF İST İL Temsilcisi Rıza ÖNEY tarafından İlçe Temsilciliği ofisi ve Ücretsiz Halka Açık Satranç oynama alanı (SATRANÇHANE) büyük beğeni aldı. Bizde İlçe Temsilciliği olarak yetkililerimizin nazik ziyaretlerine teşekkür ediyoruz.

            IMG_2943

TORIUM&BESEM İşbirliği ve sponsorluğunda gerçekleştiren turnuvada sporculara toplamda 1.000 TL hediye çeki verildi. Esenyurt İlçe Birinciliğini 6/4 yapan YAREN BEKTAŞ kazandı. Esenyurt İlçe Birinciliği ünvanının yanı sıra Kupa, Madalya ve Torium Avm tarafından 100 TL Hediye çeki ile ödüllendirildi. Genel Kategroi Birincilini WFM ASLI BAYRAK 6/6 Yaparak kazanırken, Kupa, Madalya ve 250 TL hediye çeki ile ödüllendirildi. Sıralama şöyle: 2. Segah Gülpekmez, 3. Aleyne Demir, 4.Gökçen Yılmaz, 5.Hüsnegül Demirci, 6. Sümeyye Gülçeken, 7. Salome Lomsadze. 8. Yaren Bektaş, En başarılı Raitingsiz sporcu Hilal Aksuy. 12 Yaş altı en başarılı sporcu Gökçen Yılmaz.Esenyurt İlçe Temsilciliği olarak Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.