«

»

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvaları 10 İlçemizde..

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvaları 10 İlçemizde..

29ekim2016 afis-s29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası 10 ilçemizde düzenlenecektir. Tüm turnuvalar her yaştan sporcunun katılımına açıktır.
Bahçelievler Belediyesi Siyavuşpaşa Spor Kompleksinde düzenlenecek turnuva 3 kategoride yapılacaktır. Turnuva 30 Ekim 2016 Pazar günü, 15dk+5 sn düşünme süresinde hızlı satranç turnuvası olarak 7 tur yapılması planlanmıştır. Turnuva sonunda her kategoride dereceye girecek sporcular Bahçelievler Belediyesi tarafından 1.`ye Tam, 2.`ye Yarım ve 3.`ye Çeyrek Cumhuriyet Altını ile ödüllendirilecektir.
Arnavutköy, Bakırköy, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Esenyurt, Fatih, Maltepe, Sultanbeyli ve Tuzla ilçelerimizdeki turnuvalar ise İlçe Temsilcilerimiz organizasyonunda çeşitli merkezlerde düzenlenecektir. Bu ilçelerimizdeki turnuvaların 29-30 Ekim 2016 tarihlerinde 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde 6 tur UKD turnuvası olarak düzenlenmesi planlanmıştır.
Tüm ilçelerde düzenlenecek turnuvaların kayıtları 11 Ekim 2016 Salı 20.00`dan itibaren istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle başlayacaktır. Turnuvalarla ilgili detaylı bilgi, yer bilgisi, program saatlerine turnuva yönergelerinden ulaşabilirsiniz.
    pdfTurnuva Yönergesi-İlçeler     pdfTurnuva Yönergesi-Bahçelievler