»

Dünya Satranç Günü’nü Sualtında Kutlayacağız..

6 Türkiye Satranç Federasyonu, Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi işbirliği ile “20 Temmuz Dünya Satranç Günü”nü sualtında gösteri maçı ile kutlayacak.

Türkiye Satranç Federasyonu, Anadolu Yakası’nın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Emaar AVM’de bulunan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi'nde mücadele ve keyif dolu bir kutlama etkinliğine imza atacak.

20 Temmuz Dünya Satranç Günü kapsamında satranç sporcuları Atilla Gürmen ve Haluk Soysal yüzlerce deniz canlısı arasında satranç maçı yapacaklar. Etkinlikte satranç sporcuları akvaryum içerisine kurulan dev satranç seti üzerinde vatoz ve yüzlerce çeşit deniz canlısı arasında kıyasıya mücadele edecekler.

20 Temmuz Cuma günü saat 11.00’de, Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’nde gerçekleşecek etkinlikte, aktif lisanslı satranç sporcularına ve yanlarında gelecek bir kişiye özel %50 indirim uygulanacak ve bu indirim 20-21-22 Temmuz’da 3 gün boyunca geçerli olacak.

Sualtında gösteri maçı etkinliğine %50 indirimle giriş yapabilmek için tıklayınız.

10

 

UNESCO tarafından 20 Temmuz 1966'da ilan edilen Dünya Satranç Günü'nün 52. yıl dönümünü kutluyoruz.

Dünya üzerinde yaşayan insanları din, dil, ırk, cinsiyet ve yaş gözetmeksizin birleştiren ve kendisine adanmış özel bir dünya kutlama günü olan tek spor branşı olan satrancın ülkemizde ve dünyada daha çok yaygınlaşmasını diliyor, tüm ailemizin Dünya Satranç Günü'nü kutluyoruz.