«

»

Bosna Sancak Derneği Cumhuriyet Bayramı Ödüllü Satranç Turnuvası..

bosna-sancak-dernegi-logoİstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği tarafından 28-29 Ekim 2017 tarihlerinde Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuvada sporcular 3 kategoride katılım gösterecektir, katılım her yaş grubuna açıktır.
Turnuvanın 45 dakika+30 saniye düşünme süresinde 6 tur UKD Turnuvası olarak düzenlenmesi planlanmıştır. Turnuva sonunda dereceye girecek sporcular Bosna Sancak Derneği tarafından yönergede belirtildiği gibi altın ve mini tablet ile ödüllendirilecektir.
 Turnuva kontenjanı toplamda 300 sporcuyla sınırlı olup, kayıtlar online kayıt yöntemiyle 2 Ekim 2017 Pazartesi 20.00`dan itibaren istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden başlayacaktır. Yönergede belirtilen turnuva katkı payı ücretleri ise turnuva kayıt-kontrol süresi içinde turnuva günü ödenmesi gerekmektedir. Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.

DUYURU: Turnuva kayıt yaptıran tüm sporcular asıl sporcu olarak turnuvaya kabul edilmiştir. Sporcu listeleri her kategori için haberin devamında yayımlanmıştır.
  Turnuva Yönergesi 

Sporcu Listesi:   Demir Büyüközkaya Kategorisi      Latif Karabaş Kategorisi     Şevket Karadağ Kategorisi