«

»

Beylikdüzü İlçe Satranç Şampiyonası

 

02 – 03 Ocak 2016 Cumartesi ve Pazar günü Beylikdüzü ilçe satranç temsilciliği binasında düzenlenecek 2015-2016 Beylikdüzü İlçe Birinciliği satranç turnuvası her yaştan ama Beylikdüzünde ikamet eden sporcuların katılımına açıktır. Bu turnuvada tüm sporcuların kayıt öncesi Beylikdüzünde ikamet ettiğini belgelemekle sorumludurlar. Aksi takdirde turnuvada oynasalar bile yaptığı derece geçersiz sayılır. GHSİM işbirliğinde düzenlenen satranç turnuva 60 + 30sn. Ekleme temposunda toplam 6 tur üzerinden oynanacak olup, iki günlük önemli bir ilçe turnuvasıdır. Yarışma sonuçları UKD ve ELO (şartlar sağlandığında) hesaplamalarında kullanılacaktır.

Turnavada birinci olan sporcu Beylikdüzü ilçe şampiyonu olarak Kupa ve ünvan kazanır. Turnuvada ilk üç madalya ile ödüllendirilir. Beylikdüzü ilçe Birinciğiliğini tamamlayan tüm sporcular Türkiye Kupası Satranç Şapiyonasına katılmaya hak kazanır.  

maksimum 50 sporcu kontenjanı ile sınırlı olan turnuvalara kayıt için yönerge ekindeki başvuru formu

TURNUVA KAYIT FORMU

doğru şekilde doldurularak, katılımcının Beylikdüzünde ikamet ettiğini belgeleyecek bir faturanın (anne, baba üzerine olabilir), belgeninde fotoğraflanarak başvuru formuyla birlikte turgayulker@megavizyon.com turnuva iletişim adresine iletilmelidir.

Başvurular kayıt tarih sırasına göre kabul edilecektir. Detaylı bilgiler turnuva yönergesinde yayımlanmıştır. Lütfen katılım öncesi yönergeyi iyice okuyunuz.

TURNUVA YÖNERGESİ

Turnuva Katılımcıları ve Maç sonucları

BEYLİKDÜZÜ_tsf

 

TURNUVA ALANINA ​TOPLU TAŞIMA İLE ULAŞIM:

Minibüs 1 ve 4 numara (Gürpınar yönüne), 

Otobüs 458 (Yenibosna-Gürpınar) ve 76 G (Avcılar-Gürpınar) numaralar geçiyor.

METROBÜS ile gelenler Hadımköy durağında inecekler ve 4 numaralı minübüse aktarma yapacaklar.

4 numaralı münibüse binenler Gürpınarda Siteler BIM önünde inecekler ve yukarı doğru Galip esmer caddesine yürüyecekler ve oradaki villaların içinde 18 numarayı bulacaklar.

 

TURNUVA ALANINA ​ARABA İLE ULAŞIM:

TURNUVA ADRESİ: Gürpınar Mah. Galip Esmer Cad. Villa 18E, Beylikdüzü

 

  YOL haritası için buraya tıklayınız