«

»

Beylikdüzü Belediyesi Satranç Turnuvası Yapıldı

IMG 0102

Beylikdüzü ilçesi genelinden toplamda 300 üzeri sporcunun katılımıyla gerçekleşen satranç turnuvası sona erdi. Yerel basından ve TRT’den ekiplerinde ziyarette bulunduğu satranç turnuvası, Beylikdüzü belediyesinin kültür merkezinde düzenlendi. Turnuvayla ilgili geniş bilgiye, turnuvadan fotoğraflar ve derecelere haberin devamından ulaşabilirsiniz.
Satranç turnuvasında, sporcular ve velileri ile birlikte yaklaşık 1000 kişi Beylikdüzü belediyesince misafir olarak ağırlandı. Turnuva boyunca ilçede satrançla yeni tanışan ve turnuva tecrübeleri olmayan sporcular ve veliler için bilgilendirme sunumları yapıldı. İki gün boyunca tüm konuklara ücretsiz çay, kahve, su, meyve suyu, soğuk sandviç ikramları yapıldı. Beylikdüzü Belediyesi ve çalışanlarına böylesi güzel bir ev sahipliği için teşekkür ediyoruz.

Türkiye satranç federasyonu İstanbul il temsilciliği işbirliğinde düzenlenen ödüllü satranç turnuvasında 8, 10 ve 12 yaş gruplarında hem genel, hem kızlar kategorilerinde 1. Olanlar Kupa + Madalya ve Tablet bilgisayar,  2. Olanlar Kupa + Madalya ve Fotoğraf makinası, 3. Olanlar da Kupa + Madalya ve MP3 çalar kazandılar. Bu ödüllerin yanı sıra ilk üçe giren tüm sporcular Beylikdüzü ilçesindeki Dinamik satranç kulübünden ücretsiz satranç eğitim bursu kazandılar. Ayrıca turnuvayı sonuna kadar tamamlayan tüm sporculara katılım madalyası verildi. Tüm ödüller, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve TSF Beylikdüzü ilçe temsilcisi Turgay Ülker tarafından sporculara verildi.

            TURNUVA SONUÇLARI    FOTOĞRAF ALBÜMÜ

Beylikdüzü Belediyesi ödüllü satranç turnuvasında ödül alan sporcular:

8 yaş genel kategoride 1. Süleyman Arda Kabadayı, 2. Boran Morgün, 3. Melih Duman,

8 yaş kızlar kategorisinde 1. Deniz Gürşen, 2. Irmak Özbek, 3. Duygu Ayşe Baş.

10 yaş genel kategoride 1. Ahmet Utku Üzümcü, 2. Fırat Ulaş Yurtsever, 3. Furkan Doğan,

10 yaş kızlar kategorisinde 1. Ceren Ülker, 2. Öykü Davutoğlu, 3. Melisa Ataer.

12 yaş genel kategoride 1. Tolga Ülker, 2. Barkın Gönen Kamışlı, 3. Uğur Yengil.

Turnuva katılan tüm sporcuları kutluyoruz.