«

»

Babalar Günü Kutlu Olsun…

BabalarGünü3

Babalar Günü, 2017 Bakırköy Babalar Günü Satranç Turnuvası ile 18 Haziran tarihinde yoğun bir katılım ve coşkuyla kutlandı. Yeşilköy Sanat Evi'nde 36 takımın katılımıyla yapılan turnuvaya yoğun ilgi gösteren babalar ve çocukları, takım olmanın heyecanını yaşadılar. Hatta takım olmanın ruhunu giydikleri kıyafetlere de yansıtarak renkli görüntülerin de ortaya çıkmasını sağladılar.. 
Güzel bir günde, eşsiz bir manzarada yapılan turnuvamızda kaybeden olmadı..
Tüm babalar, çocuklarıyla yan yana olmanın mutluluğunu kazandılar..
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN…

BabalarGünü4

Babalar Günü Şampiyonu Dirikman Ailesine, Birincilik Kupası ve Altın Madalyaları TSF Bakırköy İlçe Temsilcisi Nur Şakar tarafından takdim edildi..

BabalarGünü5      BabalarGünü6

Turnuvada Toper Ailesi, İkincilik Kupası ve Gümüş Madalyaların sahibi oldu. Turnuvada aynı puana sahip olan iki takımın üçüncülük ve dördüncülük dereceleri Eşitlik Bozma yöntemine başvurularak tespit edildi. Üçüncülük Kupası ve Bronz Madalyaların sahibi Alashtar Ailesi oldu, Dördüncülük ünvanının sahibi ise Güder Ailesi oldu.. Ödüllerini turnuva Başhakemi Mehmet Bucak'tan aldılar..
Her iki takımı da tebrik ediyoruz..


BabalarGünü1

Turnuvada dereceye giren ve katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz..

BabalarGünü30

BabalarGünü24    BabalarGünü11

BabalarGünü9

Keyifli geçen turnuvada Bakırköy Satranç Merkezi tarafından tüm sporculara kalem hediye edildi, günü daha da tatlandırmak için tatlı ikramında da bulunuldu  🙂

BabalarGünü12

Muhteşem bir manzaraya sahip Bakırköy Belediyesi Yeşilköy Sanat Evi'ni turnuva organizasyonları için Satranç Federasyonu Bakırköy İlçe Temsilciliğine tahsis eden, "Bakırköy'de Spor Yapmayan Kalmayacak", diyerek daima sporu ve sporcuyu destekleyen Belediye Başkanımız Sayın Dr.Bülent Kerimoğlu'na şükranlarımızla..BabalarGünü13