«

»

2017 Bakırköy İlçe Okul Spor Şenlikleri Satranç Turnuvası Bakırköy’de Başladı..

ilçe sp

Şehit Ömer Halisdemir anısına yapılan 2017 Bakırköy İlçe Okul Spor Şenlikleri Satranç Turnuvası, Bakırköy Belediye Başkanı Sayın Dr. Bülent Kerimoğlu ve GHSİM İlçe Müdürü Sayın Metin Albayrak'ın yaptığı Açılış Konuşmalarının ardından 14 Mart tarihinde Ahmet Cömert Spor Salonunda başladı..

ilçe spor

14-17 Mart tarihleri arasında yapılacak olan turnuvada ilk gün Minikler Kategorisi, ikinci gün Küçükler Kategorisi, üçüncü gün Yıldızlar Kategorisi, dördüncü gün Gençler Kategorisi yarışacak..

ilçesp

17 Mart akşamına kadar Ahmet Cömert Spor Salonu’nda sürecek olan satranç turnuvasının açılış törenine Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Metin Albayrak, Türkiye Satranç Federasyonu(TSF) Bakırköy İlçe Temsilcisi Nur Şakar ve veliler de katıldı.

ilçespor

Bakırköy Belediyesi’nin desteklediği, Bakırköy İlçe Tertip Komitesi ve TSF İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen turnuva; Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Kategorilerinde yüzlerce sporcunun katılımıyla gerçekleşecek.

Katılan tüm ilçe okullarına ve sporcularına başarılar diliyoruz..

 

bköykaymak

Bakırköy İlçe Okul Spor Şenlikleri Satranç Turnuvası, 15 Mart tarihinde ikinci gününde Küçükler Kategorisi ile devam ediyor. Açılış konuşmaları Bakırköy İlçe Kaymakamı Sayın Adem Öztürk ve GHSİM İlçe Müdürü Sayın Metin Albayrak tarafından yapıldığı turnuvada, açılış hamlesi Sayın Adem Öztürk tarafından yapıldı..

bköykaymakam

bköykaymaka 

 

bköyyıldızlar

Bakırköy İlçe Okul Spor Şenlikleri Satranç Turnuvası, 16 Mart tarihinde üçüncü gününde Yıldızlar Kategorisi ile devam ediyor. Açılış konuşmasının GHSİM İlçe Müdürü Sayın Metin Albayrak ve TSF Bakırköy İlçe Temsilcisi Sayın Nur Şakar tarafından yapıldığı turnuvada, açılış hamlesi Sayın Metin Albayrak tarafından yapıldı..

bköyyıldı

bköyyıldz

bköyyıldızl,

 

bköygençl

Bakırköy İlçe Okul Spor Şenlikleri Satranç Turnuvası, 17 Mart tarihinde dördüncü gününde Gençler Kategorisi ile devam ediyor. Açılış konuşmasının GHSİM İlçe Müdürü Sayın Metin Albayrak tarafından yapıldığı turnuvada, açılış hamlesi Sayın Metin Albayrak tarafından yapıldı..

bakırköygençl