«

»

2017 Bakırköy İlçe Birinciliği Heyecanla Başladı…

BKÖY İLÇE BRNC

Bakırköy İlçesi Satranç Şampiyonunu Arıyor..

     TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği ile Bakırköy Belediyesi işbirliğiyle Yeşilköy Sanat Evi ve Kent Müzesinde 14-15 Ocak tarihlerinde yapılacak olan 2017 İlçe Birinciliği Satranç Turnuvası, 14 Ocak tarihinde Belediye Başkanımız Sayın Dr. Bülent Kerimoğlu ve İlçe Kaymakamımız Sayın Adem Öztürk'ün Açılış Konuşmaları ile başladı..  

     Açılış konuşmalarında, sporun ve sporcunun daima yanında olacaklarını ifade eden Başkanımız ve Kaymakamımız, satrancın mental gelişimi desteklediği gerçeğini unutmamak gerektiğini bu sebeple 7'den 77'ye herkesin satranç oynayabilmesi için ilçenin tüm imkanlarının kullanılacağı sözünü verdiklerini, belirttiler..

 

       İlçe yöneticilerimize şükranlarımızı sunuyor,  Belediyemize turnuvaya destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz..
       Katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.

         

 

 

BKÖY İLÇE BİRİNC

 

   Açılışına Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Metin Albayrak'ın da katıldığı turnuvada Açılış Hamlesi Sayın Kerimoğlu ve Sayın Öztürk'ün sembolik maçıyla yapılmış oldu..     

 

BKÖY İLÇE BİRN

 

 

 

   Sporcularımızla hatıra fotoğrafı da çektiren Belediye Başkanımız ve Kaymakamımız, kendilerine turnuvada başarılar dilediler..bköy ilçe birbköy ilçe biri