«

»

Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevinde Satranç Günleri…

        TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği tarafından, Bakırköy Belediyesi öncülüğünde Bahçeşehir Lions Kulübü sponsorluğunda Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevine 60 adet Satranç Takımı hediye edildi.. 

      cezaevi 

        Satranç takımları 24 Kasım Öğretmenler Gününde, TSF Bakırköy İlçe Temsilcisi Sayın Nur Şakar, Bakırköy Belediyesi Kültür Müdürü Sayın Hakan Şahin ve Bahçeşehir Lions Kulübü Başkanı Sayın Turgut Telli adına Kulüp Üyesi Sayın Tuğrul Seyyar ile birlikte cezaevi Müdürü Sayın Nedim Elbistan'a teslim edildi..

      cezaev

           Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi Müdürlüğünün talebi üzerine harekete geçen Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kadın mahkumların yaşam koşullarına farklı bir pencere açılması amacıyla TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği desteğiyle Bahçeşehir Lions Kulübü Başkanı Turgut Telli ile temasa geçerek cezaevine satranç takımı alınmasını sağladı.

                                               cezaevi1

          Bahçeşehir Lions Kulübü Başkanı Turgut Telli, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun “Bakırköy’de spor yapmayan kalmayacak, satranç bilmeyen kalmayacak” hedefine ulaşmak için her fırsatta destek vereceklerini belirterek, böylesi anlamlı bir projede yer almaktan, satranç sporunu kadınlarımızın her yerde yapabilmelerini sağlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.
          Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hakan Şahin, TSF Bakırköy İlçe Temsilcisi Nur Şakar ve Bahçeşehir Lions Kulübü Üyesi Tuğrul Seyyar ile birlikte satranç takımlarını Bakırköy Cezaevi Müdürü Sayın Nedim Elbistan'a teslim etmek üzere biraraya geldiler ve Belediye Başkanı Sayın Dr. Bülent Kerimoğlu’nun, “Cezaevinde mahkumiyet altında bulunan kadınlarımızın satranç sporu ile zihin antrenmanı yapacak olmalarını destekliyoruz”, mesajını ilettiler.