«

»

Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı’nın Bakırköy İlçe Temsilciliği Ziyareti…

        Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Sayın Gülkız Tulay, 16-17 Mayıs 2015 tarihlerinde İstanbul'a gelerek il ve ilçe temsilciliklerini ve hafta sonu organize edilen turnuvaları ziyaret ederek satranç faaliyetleri ve gerçekleştirilecek yeni turnuvalarla ilgili bilgi aldı. Ziyareti sırasında satranç merkezi yetkilileri ve antrenörleri ile bir araya geldi ve eğitim alan genç satranççılarla ve velileriyle sohbet etti.

 

   DSCN0864-1 DSCN0850-1

 

 TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği’nin 25 Nisan 2015 tarihinde yapılan Açılış'ına, yoğun programı nedeniyle katılamayan Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Sayın Gülkız Tulay, 16-17 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleştirdiği  İstanbul ziyareti vesilesiyle Temsilciliğimizi de ziyaret etti.

    

         TSF Bakırköy İlçe Temsilcisi Nur Şakar, Merkezin açılışıyla ilgili olarak gerek eğitim alanında önemli yere sahip olan  satrançta yeni yetenekleri keşfedebilmek gerekse ülkemizde iyi düzeyde satranç sporcularının yetişmesine katkıda  bulunabilmek amacıyla yola çıktıklarını ifade etti.

Bakırköy'de gerçekleştirdikleri birçok proje olduğunu belirten Sayın Şakar,  gerçekleştirecekleri daha pek çok projeleri olduğunun da altını çizerek, katkı ve desteklerinden dolayı başta TSF İstanbul İl  Temsilcisi Sayın Rıza Öney ve değerli eşi Sayın Gülümser Öney'e ve tüm Federasyon yetkililerine şükranlarını sundu.

 

                        DSCN0855-1

 

DSCN0848-1        

 
Federasyon-Başkanı-ziyareti.JPG-3

     

         TSF Bakırköy İlçe Temsilcisi Nur Şakar, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Sayın Gülkız Tulay'a, Temsilciliğe yapmış olduğu nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şükran plaketi takdim etti. Bakırköy'de yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden Sayın Başkan Gülkız Tulay da, ilçede yapılan satranç faaliyetlerini Federasyon olarak desteklemeye devam edeceklerini belirterek, satranç adına yapılan çalışmalar için emek veren tüm Temsilcilik yetkililerine teşekkür ederek, başarılar diledi…

 

Federasyon-Başkanı-ziyareti.JPG-4 Federasyon Başkanı ziyareti

 

Federasyon-Başkanı-ziyareti.JPG-5

TSF Bakırköy İlçe Temsilcisi Nur Şakar, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Sayın Gülkız Tulay'a, şükran plaketi takdim etti.