«

»

Bakırköy Belediyesi 23 Nisan Satranç Turnuvası 25-26 Nisan 2015’te…

  bakirkoy2015 afis small   Bakırköy Belediyesi ve TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği tarafından 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde Bakırköy Belediyesi 23 Nisan Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva 35dk+30sn düşünme süresinde 6 tur yapılması planlanmıştır.

     İki kategoride yapılacak turnuva 12 yaşaltı sporcuların katılımına açıktır. Turnuvada dereceye girecek sporculara Cumhuriyet Altını ödülü, turnuvayı tamamlayan tüm sporculara ise satranç takımı ve anı madalyası Bakırköy Belediyesi tarafından hediye edilecektir. Turnuva online kayıtları her iki kategori için 80 sporcuyla sınırlı olup, kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden 13 Nisan 2015 Pazartesi 20.00'den itibaren başlayacaktır. Detaylı bilgilere turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.
    

         DUYURU1: Turnuva kayıtları kontenjan dahilinde sona ermiştir. Sporcu listeleri yayımlanmıştır. Turnuvaya mazeretinden dolayı katılamayacak sporcu, bu durumlarını en kısa zamanda bakirkoy23nisan2015@istanbultsf.org e-posta adresine bildirmelidirler.
         DUYURU2: Turnuvaya yoğun ilgiden dolayı kontenjan 200 sporcuya yükseltilmiş ve Sporcu listeleri her iki ktaegori için güncellenmiştir. Yedek listede yer alan sporcular, turnuva günü turnuva alanında kayıt kontrol işlemini yaptırdıkları takdirde ve boş kontenjan olması durumunda turnuvaya dahil edilebileceklerdir.
           Tüm sporculara başarılar dileriz.

     
     pdfTurnuva Yönergesi        jpgTurnuva Afişi      SPORCU LİSTESİ