«

»

FLYINN AVM 2. Satranç Turnuvası 13-14 Aralık`ta…

     Flyinn AVM (Bakırköy) taraflyinnfından 13-14 Aralık 2014 tarihlerinde Flyinn AVM 12 yaş altı        2. Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva 12 yaş altı ve 8 yaş altı olmak üzere iki kategoride 80'er sporcu ile yapılması planlanmıştır. Turnuva tek gün hızlı satranç olarak 13 Aralık Cumartesi 8 yaş altı kategorisinde, 14 Aralık Pazar ise 12 yaş altı kategorisinde yapılacaktır. Detaylı bilgi ve programa yönergeden ulaşabilirsiniz. 
   ÖDÜL DUYURUSU: Turnuvada dereceye girecek sporculara ek ödül olarak; 1. ve 2. lere “SATRANÇ BİLGİSAYARI NOVAG CARNELİAN 2” , 3. lere ise “SATRANÇ SAATİ DGT 2010” ve sürpriz hediyeler eklenmiştir.
DUYURU1: Turnuva kayıtları 29 Kasım Cumartesi 21.00 itibariyle başlamıştır. Turnuvaya kesin katılacak sporcuların kayıt yaptırmaları önemle rica olunur. Turnuva kategorilerine kayıtlar doğum tarihine göre kategorilere yerleştirilir. Kayıt sırasında kategori seçilmemesi veya yanlış kategori seçimi durumunda, kayıtlar kapatıldıktan sonra sporcu doğru yaş kategorisine yerleştirilir ve başvuru sırası geçerli olur. Her kategoride kontenjan sonrası kayıtlar yedek kayıt olarak değerlendirilir.
DUYURU2: Turnuva kayıtları kontenjan dahilinde sona ermiştir. Sporcu listesi kontrol sonrası yayımlanacaktır.

        Turnuva Yönergesi                             Turnuva Afişi