«

»

24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası Sona Erdi…

      24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ SATRANÇ TURNUVASI'NI ABDULLAH DİNKE KAZANDI

6IMG_0256_ust       Bakırköy Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu(TSF) Bakırköy İlçe Temsilciliği'nin birlikte düzenlediği ” 24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası”, Yeşilköy Kent Müzesi ve Sanat Evi'nde yapıldı. Satranç Lisansı'na sahip öğretmenlerimizin mücadele ettiği turnuvada, Genel Kategori'de birinciliği Abdullah Dinke, ikinciliği Soner İlhan Ulaş, üçüncülüğü de Aybars Gencer elde etti. Dereceye giren öğretmenlerimiz kupa ve madalyanın yanı sıra Bakırköy Belediyesi Özel Ödülü olan Cumhuriyet Altın'ı ile ödüllendirildi. Sporcu öğretmenlerimize ödülleri CHP İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Muhittin Tekman, Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Ali Türkoğlu, Bakırköy Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Sayın Tarkan Ellergezen tarafından takdim edildi.

   1IMG_02202IMG_0217 3IMG_0214

TURNUVA SONUÇLARI      FOTOĞRAF ALBÜMÜ  

     Turnuvaya katılan bayan sporcu öğretmenlerimizden ilk 3 dereceye girenler, madalyanın yanı sıra  Özel Orkunoğlu Eğitim Kurumu'nun hediyesi olan saatli kalemli masa setini kazanmış oldular.

4IMG_02435IMG_0254

     Bayanlarda Nurcan Sapmaz'ın birinci, Aliye Kuş'un ikinci ve Melike Gülen'in de üçüncü olduğu turnuvada, ayrıca tüm öğretmenlerimize TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği tarafından Stefan Zweig'in Satranç isimli kitabı hediye edildi. 

      Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği ve TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği olarak, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle düzenlenmiş olan turnuvayı destekleyen başta Bakırköy Belediye Başkanı Sayın Bülent Kerimoğlu olmak üzere, organizasyonun kusursuz olması ve öğretmenlerimizin her ihtiyacının karşılanmasına özen gösteren Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Bahri Bellek ve Belediye yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

6IMG_0256