«

»

İstanbul Okulsporları Satranç İl Birinciliği için Avcılar 3.Bölgede Yarışıyor..

2019_okulspor_bolge_afiss_dikey-245x3502018-2019 İstanbul Okul Sporları Satranç İl Birinciliği, 14-17 Ocak 2019 tarihlerinde 1. 2. ve 3. Bölge Turnuvaları olarak yapılacaktır. Turnuvalar, İstanbul geneli tüm resmi ve özel okulların katılımına açıktır.

2. Bölge Turnuvası Kağıthane Belediyesi Yahya Kemal Spor Kompleksi'nde,                 3. Bölge Turnuvası ise Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi`nde yapılacaktır.

Turnuva formatına göre; okullar her kategoride 4 asıl+2 yedek sporcuyla kategorilere katılabilirler. Birden fazla katılım talepleri son başvuru tarihi sonrası gelen toplam başvuru sayısına göre değerlendirilecektir.

Her grupta; Minikler, Küçükler,Yıldızlar ve Gençler kategorileri ile her kategoride genel ve kızlar kategorileri ayrı olacaktır, turnuva toplamda 8 kategoride düzenlenecektir.

Kayıt için yönergede belirtilen başvuru adımları izlenmelidir. Kayıtlar, www.istanbul.tsf.org.tr sitesi turnuva sayfasından online kayıt yöntemiyle yapılabilir. Ayrıntılı bilgiye turnuva yönergelerinden ulaşılabilir.

Turnuvaya katılacak olan tüm ilçe okullarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyoruz.

Duyuru: Turnuva ileri bir tarihe ertelenmiştir.