«

»

2017 Avcılar İlçesi Satranç Şampiyonu Tekrar Tuncay Menekşe..

avcbir

Avcılar İlçe Birinciliği Satranç Turnuvası'nda Şampiyonluk Kupası yine Tuncay Menekşe'nin oldu. 

avcb

        2017 Avcılar İlçe Birinciliği Satranç Turnuvası, 11-12 Şubat 2017 tarihlerinde Avcılar Belediyesi Atatürk Stadında gerçekleşti. 60dk+30sn düşünme süresinde ELO Turnuvası olarak planlanan turnuva 69 sporcunun katılımıyla düzenlendi. 
6 tur sonunda dereceye giren sporcular kupa-madalya ödüllerinin yanı sıra Avcılar Belediyesi tarafından Dizüstü Bilgisayar, Tablet PC ve Akıllı Cep Telefonu ile ödüllendirildi.

     avcılabirin
         Dereceye giren sporcularımıza, Avcılar Belediyesi'nin Özel Ödülleri olan Dizüstü Bilgisayar, Tablet PC ve Akıllı Cep Telefonu Avcılar Belediye Başkanı Sayın Dr.Handan Toprak Benli tarafından takdim edildi. 

 

avcbi

     Turnuvamızın 1'si Taha Mert Dönmez'e Federasyon Altın Madalyası Avcılar Belediyesi Spor İşleri Müdürü Sayın Yener Şayir tarafından takdim edildi..

avc

          Turnuvamızın 2'si Ali Bülent Özveren'e Federasyon Gümüş Madalyası TSF Avcılar İlçe Temsilcisi Sayın Nur Şakar tarafından takdim edildi..

av

Turnuvamızın 3.sü Berkay Daloğlu'na Federasyon Bronz Madalyası Başhakem Hikmet Bağcı tarafından takdim edildi..

Turnuvaya katılan ve derece alan tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz.

Avcılar Belediyesi Firuzköy Atatürk Spor Stadında yapılan turnuvamıza evsahipliği yapan Avcılar Belediyesi'ne ve Spor İşleri Müdürlüğüne özellikle Spor İşleri Müdürü Sayın Yener Şayir'e ve emeği geçen tüm personele teşekkür ediyoruz..