«

»

Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Turnuvası Avcılar Uğur Okulları’nda…

2016 İstanbul Küçükler ve Yıldızlar Takım Turnuvası Başlıyor..

2016 İstanbul Küçükler ve Yıldızlar Satranç Takım Turnuvası Geçtiğimiz yıllarda Çocuk ve Yıldızlar Ligi ismiyle düzenlenen turnuva bu yıl yenilenen  formatında "2016 İstanbul Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Turnuvası" ismiyle Ocak-  Nisan 2016 tarihleri arasında çeşitli ilçelerde haftasonu tarihlerinde  düzenlenecektir. (Küçükler: 7-12 yaş ve Yıldızlar: 13-18 yaş).

 Takımlar en az 4 en fazla 8 sporcu ile kurulmaktadır. Turnuva bu yıl Uğur Okulları`nın  sponsorluğu ve büyük desteğiyle düzenlenecektir. Sporcuların ulaşımı ve turnuvaya katılımı  amacıyla, çok sayıda ilçede grup oluşturulması planlanmıştır.

 Ayrıca, her ilçe grubundan; Küçükler turnuvasından birinci olacak takımlar ile Yıldızlar  Turnuvasında ilk 3`te yer alacak takımlarla, 2-3 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacak olan 2016  İstanbul Küçükler ve Yıldızlar Takım Turnuvası Finali düzenlenecektir. İstanbul Final  turnuvasında turnuva sponsoru Uğur Okulları tarafından dereceye girecek takımlara toplamda 12.000 TL değerinde maddi ödül verilecektir.

Turnuvaya desteklerinden dolayı Uğur Okulları`na teşekkür ediyor, katılacak takımlara başarılar diliyoruz.

Kayıt ve detaylı bilgi için,  istanbultsf.org.tr